SLTU og DGI Tennis klar til samarbejde

Sjællands Tennis Union og DGI Tennis indgår samarbejdsaftale om tennisrejser, juniorholdturnering og stævner

I september 2015 var 80 juniorer med ved DGI's LM i Junior Tour i Hørsholm-Rungsted Tennisklub. Det ny samarbejde mellem DGI og SLTU skal få endnu flere på banerne

I september indgik Jyllands Tennis Union (JTU) og DGI Tennis en samarbejdsaftale. Nu er endnu en region klar til at samarbejde. Det er Sjællands Tennis Union (SLTU) og DGI Tennis, der nu har underskrevet en samarbejdsaftale. Aftalen omfatter de samme aktiviteter som aftalen mellem JTU og DGI, og den indebærer, at

  • DGI's tennisrejser fremover også tilbydes SLTU’s medlemsklubber,
  • DGI klubber kan deltage i SLTU’s holdturnering for juniorer,
  • juniorstævner m.v. i de to organisationer koordineres og udbydes i fællesskab

Samarbejde mellem JTU og DGI

Læs om samarbejdsaftalen mellem Jyllands Tennis Union og DGI Tennis

Flere på tennisbanerne 

Mogens Spangenberg, formand for DGI Tennis glæder sig på de sjællandske klubbers vegne:

”Vi glæder os over, at vi også på Sjælland er nået frem til en rigtig god model for samarbejdet. Aftalen er trådt i kraft, så klubbene kan få gavn af samarbejdet i den ny sæson,” siger DGI-formanden.

Ifølge SLTUs formand Henrik Thorsøe ligger samarbejdsaftalen fint i tråd med DGI og DIF’s fælles vision om at flere danskere skal dyrke idræt.

Tennisrejser

Spil dig i form under sydens sol. Se mulighederne her!

”Med denne aftale tager SLTU og DGI-Tennis et afgørende skridt til at imødekomme DGI og DTF’s bidrag til visionen om at flere skal dyrke idræt, og at der skal komme væsentlig flere medlemmer til DGI og DTF’s medlemsklubber. Vi ser frem til at de positive resultater og på mulighederne for at udvide samarbejdet hen af vejen,” siger Henrik Thorsøe.

Mulighed for udvikling

Aftalen indeholder også en erklæring om, at parterne ønsker at se positivt på mulighederne for at udvide samarbejdet på et senere tidspunkt.