Supernemt at komme i gang med tennis

På Tennissportens Dag åbner Grejs Tennis banerne for nye medlemmer med tilbud om familiekontingent, gratis udstyr, træning og sammenhold.

Banerne gøres klar til sæsonstart den 29. april i Grejs Tennis – her med hjælp fra familiehunden Simba, som samler alle bolde udenfor hegnet. Foto: DGI

Der er nærmest ingen undskyldning for at blive hjemme lørdag den 29. april, når tennisklubber over hele landet åbner deres baner for interesserede, der kunne tænke sig at prøve kræfter med tennis.

Se landkort over åbent-hus-arrangementer på Tennissportens Dag

I Grejs Tennis nord for Vejle har de gjort det supernemt  - og også superbilligt - for nye at komme i gang: En gratis ketcher, fem gratis træningslektioner à to timer og tre Drop Ind arrangementer hen over sæsonen er blot nogle af de initiativer, der møder nye fra starten af sæson 2017.

”I år har vi desuden indført et familiekontingent på 1100 kroner for en familie med børn,” siger Carsten Engmark, formand for Grejs Tennis.

Familiekontingentet betyder, at en familie på fire kan komme i gang for 275 kroner per medlem. De får alle en gratis ketcher at starte med, og de kan spille lige så mange timer, de har lyst og tid til i hele udendørssæsonen. 

Så lidt koster det

Kontingent 2017 i Grejs Tennis:

  • Børn (til og med 17 år): 250 kr.
  • Seniorer (medlemmer over 18 år): 500 kr. 
  • En familie (voksne og børn - også udeboende til og med 25 år): 1100 kr.

Desuden får nyindmeldte en tennisketcher - dog maks. fire ketchere pr. familie.

 

Alle tiders familiesport

Netop muligheden for, at alle i familien kan være aktive sammen, er en kvalitet for Anette Werenskiold, som er gift med Peter, mor til Frida på 12 og Frederik på 16 år. Alle fire er aktive i Grejs Tennis.

”Vi er superglade for vores tennisklub. Nogle gange spiller hele familien sammen. Somme tider spiller vi med en anden familie. Og Peter og jeg kan hurtigt smutte ned på banerne et par timer en eftermiddag,” siger Anette Werenskiold, og tilføjer:

”Desuden pakker vi ofte vores ketchere i kufferten, når vi tager på ferie.”

Oplevelser sammen og hver for sig

I en travl hverdag, er det en kvalitet at være aktiv sammen.

”Det har stor værdi at få aktive oplevelser sammen –  ikke mindst med det liv, vi lever i dag, hvor vi sidder så meget ved hver sin skærm,” siger  Anette Werenskiold, der lærte at spille tennis som helt ung, mens hun boede i Australien. Siden har hun i nogle år spillet en gang imellem, indtil familien flyttede til Grejs i cykelafstand fra tennisbanerne.

”Peter startede for seks år siden og kom hurtigt efter det, og jeg spiller selv lidt turnering med faren i den anden familie,” siger Anette Werenskiold, og illustrerer på den måde, at tennis kan kombineres i forskellige makkerskaber og dermed kan give vidt forskellige oplevelser.