Lej professionelt tidtagningsudstyr med chip

Præcision er afgørende, uanset om du er udøver eller løbsansvarlig. Med et tidtagningssystem med chip får du styr på tiderne, og du får hjælp til alt det tekniske og praktiske hos DGI.

Der arrangeres i dag rigtig mange motionsløb og kravene til tidtagningen er stigende. DGI har moderne chip tidtagningsudstyr, og udstyret lejes ud til DGI´s medlemsforeninger mod et mindre administrationsgebyr.

DGI's tidtagningsudstyr kan tilpasses alle typer motionsarrangementer. Det udlejes fx til motionsløb, triatlon, cykling, MTB, crossløb, maraton, rulleskøjteløb og havsvømning.

Softwaren og layoutet på tilmelding-, start- og resultatlister leveres af Sportstiming. Konceptet er brugervenligt og enkelt, og kan betjenes af alle.

Med elektronisk onlinetilmelding, online startlister og resultater samt andre features, giver du som arrangør øget kvalitet til dine deltagere. Som forening kan I få frigjort ressourcer med et tidtagningssystem, sammenlignet med de ressourcer, der bruges til manuel tidtagning og administration.