Frederiksværk Stålmand tilbyder triatlon til alle

Vi gentager succesen søndag 2. september 2018 og tilmeldingen til næste års Stålmand og Stålsprint er allerede åben

Halsnæs Kommune og DGI indbyder for tredje år i træk til triatlon for ALLE i smukke Frederiksværk. Havnen, skoven og landskabet omkring Frederiksværk danner ramme for svømning, cykling, løb og den store byfest, der finder sted, når deltagerne dyster om titlen som årets Stålmand, Stålsprinter og Ministålmand. Næsten 500 deltagere fejrede Stålmand på de forskellige distancer i 2017. Næste år er vi klar til at tage imod endnu flere seje triatleter.

De hurtige, de seje & de glade

Frederiksværk Stålmand byder på triatlon, hvor der både er plads til de super trænede på Stålmand (1,9 km/90 km/21,1 km), de glade motionister på Stålsprint (500 m/30 km/ 5 km) og de seje børn til Ministålmand. Børnene svømmer i Frederiksværk Svømmehal i stedet for i havnebassinet. Ministålmand kommer i en ny indpakning i 2018. Vi er klar med lanceringen af dette i efteråret.

Stafet med kammerater eller kollegaer

Stålmand elsker fællesskab og sammenhold. Derfor er det muligt at tilmelde sig både Stålmand og Stålsprint som stafethold på 2-3 kammerater og dele idrætterne imellem sig. Vi har endda lavet en Erhvervsstafet på sprintdistancen, hvor du kan tage et par kollegaer med til triatlon- og firmafest i Frederiksværk.

Smukke ruter udfordrer dig

Stålmand er stolt af naturen i Halsnæs. Derfor viser vi vores deltagere rundt på de skønne og udfordrende strækninger i dette hjørne af Nordsjælland. Svømningen gennemføres i Roskilde Fjord ved Frederiksværk Marina, der normalt er kendetegnet ved varmere vandtemperaturer end på Nordkysten. Cykelruten er lagt rundt om Frederiksværk by og bringer dig rundt på mange flotte steder i Halsnæs Kommune. Løberuten ligger nær Frederiksværk by og flere steder langs ruten, er det muligt for tilskuere at se og heppe på deltagerne.