Unicykling i DGI

Du kender måske unicykling fra cirkus, hvor artisterne cykler rundt på ethjulede cykler. Men unicykling er meget mere end det.

Unicykling er en idræt, der træner balancen og træner kernen af kroppen.

Selvom det måske ser svært ud, er det en idræt, som alle kan lære. Ligesom alle kan lære at køre på en almindelig cykel, kan alle også lære at cykle på en ethjulet cykel – og ligesom med tohjulede cykler, glemmer man det ikke, når man kan det.

Unicykel i DGI har tilbud til mange forskellige stilarter af unicykling – fra unicykelhockey til mountainbiking på unicykler og atletiske discipliner som 100 meter sprint på unicykel, artistiske discipliner og meget mere.

Det tilbyder DGI Unicykling

DGI unicykling tilbyder et landsdækkende fællesskab, hvor alle kan være med uanset niveau. Vi tilbyder arrangementer, hvor begyndere og øvede kan mødes og udveksle tricks. I løbet af året har vi konkurrencer i freestyle, hockey, basket, trials, unicykling i terræn / mountainbike , flatland unicykling, atletiske discipliner og meget mere.

Derudover hjælper DGI Unicykling også udøvere med at komme med til internationale stævner, herunder Unicon, som både er et verdensmesterskab og et globalt træf.