Kulturudveksling

Mødet med fremmede kulturer er med til at gøre os stærkere. Vi stræber efter at have et åbent sind og udvikle os undervejs.

Kulturel udveksling er en lige så stor del af DGI Verdensholdets turne som shows, workshops og masterclasses

Når vi rejser, vælger vi bevidst at bosætte os lokalt hos værtsfamilier og på hostels, fordi det er lærerigt for både os, vores værter og de lokalsamfund vi besøger. Som en bonus betyder det, at vi ofte knytter unikke venskaber undervejs.

Vi er ambassadører for dansk gymnastik, kulturarv og foreningsliv, samtidig med at vi sætter pris på mødet med andre kulturer og værdier. Vi udvikler vores show løbende igennem hele turneen og inkorporerer de nye bevægelser og rutiner, som inspirerer os undervejs. Derfor er showet også et resultat af vores kulturelle rejse. 

Når vi vender hjem, er vi klar til at give det danske publikum en uforglemmelig oplevelse samt udfordre og udvikle dansk gymnastik med et fantastisk show.

DGI Verdensholdet bevæger verden og giver verden drømmen om et godt liv fyldt med livsglæde og energi. Holdets arbejde inspirerer og  oplyser børn og unge om, hvordan de kan forfølge deres drømme via sundhed, idræt og fælleskaber. Arbejdet fremmer dialogen om idræt og sundhed på tværs af grænser. På deres verdensturne møder DGI Verdensholdet over 50.000 børn og unge i lokalmiljøer og afholder i gennemsnit 140 workshops, der motiverer alle til et aktivt liv i stærke fællesskaber.