DSV Danmark og DGI Verdensholdet: Sammen bevæger vi verden

I 2021 har DGI Verdensholdet og DSV Danmark indgået et partnerskab omkring transport af holdets redskaber rundt i verden. Det er et spændende samarbejde, som parterne har ventet længe på.

DSV leverer og varetager supply chain-løsninger til tusinder af virksomheder hver eneste dag. DSV dækker globalt, men er samtidig til stede lokalt og tæt på kunderne. 75.000 medarbejdere i mere end 90 lande arbejder dedikeret med at skabe gode kundeoplevelser og yde service af høj kvalitet.

Målet for DGI Verdensholdet er at udbrede værdier som sundhed og fællesskab gennem gymnastik – fra Danmark til resten af verden. De budskaber støtter DSV Danmark op om:

I DSV hylder vi talenter, og vi har stort fokus på at støtte vores unge medarbejderes udvikling. Vores værdier stemmer rigtig godt overens med fundamentet for DGIs arbejde med unges sundhed, udfordringer og fællesskaber. Samtidig har vi med udspring i Danmark et globalt netværk af eksperter inden for transport og logistik, og det kan vi bruge til at støtte DGI Verdensholdets arbejde både i Danmark og i verden.

Henrik Nielsen, Executive Vice President for DSV Air & Sea

Et perfekt match

DGI Verdensholdet rejser rundt i verden med to fulde sæt gymnastikredskaber, som kræver en helt særlig håndtering. Derfor er logistikken omkring DGI Verdensholdets redskaber et stort setup og særlig krævende. Med destinationer verden over er der brug for en stærk partner, så gymnasterne kan fokusere på at levere et show i verdensklasse samt motivere børn og unge gennem workshops til et aktivt fællesskab.

Derfor leverer DSV Danmark praktik og ekspertise inden for transport og logistikydelser, som kan sikre et godt forløb, når holdet rejser verden rundt og præsenterer den danske gymnastiktradition.

Gymnasterne på DGI Verdensholdet turnerer netop nu med 14 afrejseopvisninger i Danmark. Den 24. oktober går turen videre ud i verden, inden gymnasterne kommer tilbage i foråret 2022 til Danmark til en ny danmarksturné med 24 shows landet over. 

På så omfattende en turné er DSV en uvurderlig hjælp, når der skal arrangeres logistik og krævende luft- og søfragt på de længere distancer. I planlægningen op til vores verdensturné og undervejs på touren bidrager DSV med rådgivning og effektive løsninger, så vi kan få logistikken omkring DGI Verdensholdet til at køre sikkert og professionelt.

Mette Holm Rod, General Manager for DGI Verdensholdet

Mottoet for DGI Verdensholdet er ”Vi bevæger verden”, og DSV Danmark repræsenterer netop en verden i bevægelse. Vi glæder os over partnerskabet og at DGI Verdensholdet rejser ud i verden sammen med DSV Danmark.