Genoptræning behøver ikke være 3x15 gentagelser

Når DGI Verdensholdet står klar med et nyt hold til april, bliver det Mads Eilert Mathiasen som indtager posten som fysisk vejleder.

Mads Eilert Mathiasen

Mads er uddannet fysioterapeut, og har efterfølgende taget den sportsfysioterapeutiske efteruddannelse. Han har derfor speciale i sportsskader, og har de sidste 5 år arbejdet på privat klinik i København. Her arbejder han med mennesker på mange niveauer, hvor han tilser og varetager undersøgelser, behandlinger og genoptræning af unge såvel som ældre med sportsrelaterede skader.

Behandling som går længere end kun til brikskanten

Mads interesserer sig meget for træningsorienteret fysioterapi samt manuel behandling. Forebyggelse og genoptræning ikke behøver være 3x15 gentagelser, men træning kan godt gøres sjovere, mere spændende og udfordrende uden at miste effekten.

Mads ser frem til de kommende udfordringer med DGI Verdensholdet. Når holdet rejser ud i verden og klinik bliver skiftet ud med meget forskellige behandlingssteder og forhold, bliver man nødt til at være kreativ og pragmatisk, da man ikke altid vil have de ting til rådighed, som man har brug for.

”Det vil blive en udfordring, men samtidig vil det gøre jobbet, som fysisk vejleder for DGI Verdensholdet, til noget helt særligt og spændende for mig”

fortæller Mads

 

Sætter en ære i at leve et sundt og aktivt liv

Mads har altid dyrket sport, og har spillet fodbold på højt niveau gennem 15 år. De seneste år har han i højere grad dyrket crossfit, ski og funktionel træning ved siden af studie og arbejde.

”Sport udfordrer og giver os en forståelse for vores fysiske styrker og svagheder. Jeg glæder mig til at være en del af holdet og tage udfordringen op”

fortæller Mads