Hele Europa sætter fokus på bevægelse

I samarbejde med ”European Week of Sport” har DGI Verdensholdet, fra den 23. - 30. september, sat fokus på bevægelse og opfordret børn og unge til at #BeActive og dyrke motion.

Samarbejdet var fantastisk fordi begge partner ønsker at fremme bevægelse og fysisk aktivitet. Ugen var for alle uanset alder, baggrund eller niveau. Med fokus på sundhed og motion inspirerede DGI Verdensholdet til at #BeActive samt få mere motion ind i hverdagen.
Gymnasterne på DGI Verdensholdet er forbilleder og ambassadører for en aktiv og sund livsstil. Idræt kan nemlig let gøres sjovere, mere varieret og sprængfyldt af bevægelse. DGI Verdensholdet satte i 2018 en stafet i gang, via holdets ”We Move the World dans”, og den fik et glædeligt gensyn under European Week of Sport.

Gennem hele ugen blev danskerne udfordret, inspireret og opfordret på forskelligvis til at deltage i lege, øvelser og danse-sekvenser. Ydermere lavede tidligere verdensholdsgymnaster workshops for børn og unge. Corona restriktioner var ikke en hindring for hjemmetræning og -deltagelse også var en mulighed. 

Et fantastisk samarbejdet mellem DGI Verdensholdet og European Week of Sport skabte en masse sjove oplevelser for børn og unge.