Johannes Mackeprang klar til nye udfordringer

Når DGI Verdensholdet står klar med et nyt hold til februar 2018, bliver det Johannes Mackeprang som indtager posten som fysisk vejleder.

Johannes er 31 år, uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet og har efterfølgende taget den Idrætskiropraktiske efteruddannelse. Han arbejder i dag i primær praksis i København.

Tanken om at kombinere idræt på højt niveau med kulturudveksling og eksport af danske værdier, er noget af det som har appelleret til Johannes i forhold til dette job. Det er en dagsorden, som han sagtens kan se sig selv i. ”Jeg er ikke i tvivl om at DGI Verdensholdet sætter barren højt, og jeg glæder mig til at være en del af holdet og tage udfordringen op”, fortæller han.

Johannes er 31 år, uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet og har efterfølgende taget den Idrætskiropraktiske efteruddannelse. Han arbejder i dag i primær praksis i København.

Johannes har selv dyrket holdsport hele sit liv og er i øjeblikket kaptajn for det danske landshold i Rugby. Fra sit virke i rugby-verdenen, har han 7 års erfaring med sig i forhold til håndtering og forebyggelse af idrætsskader. Han har været behandler for herre- og damehold, behandler ved børne- og ungdomsstævner, samt 7s herrelandsholdet ved EM i Prag 2017.

Johannes har planlagt, instrueret i, og udført fysisk forberedende træning af førsteholdet uden for sæsonerne og har, som en naturlig del af sin idræt, brugt adskillige timer på styrke- og konditionstræning.

Jeg føler mig godt tilpas med planlægning og teknisk vejledning, og vil glæde mig til at deltage aktivt i den fysiske træning af DGI Verdensholdets gymnaster. Træningen skal være effektiv, underholdende og afvekslende, og jeg vil søge inspiration i egne erfaringer og i det gymnasterne er vant til fra deres egen træning

Johannes Mackeprang

Johannes MackeprangJohannes Mackeprang