Kendt lederteam sætter DGI Verdensholdet i 2021

Det er fem velkendte ansigter, der står klar til udtagelsen, når lederteamet til februar 2021 skal sætte Hold 13. Og de glæder sig mere end nogensinde.

teamledelsen.jpg

DGI Verdensholdet blev udsat et år på grund af Coronapandemien og nedlukningen af verden. Men når Hold 13 sættes i februar, bliver det med 5 velkendte ansigter ved roret. Hele lederteamet har nemlig sagt ja til at fortsætte hos DGI Verdensholdet og arbejde aktivt for at gøre en forskel for børn og unge og derigennem bevæge verden.

Bie, Dinne, Morten, Bettina og Mads er stadig de helt rigtige til jobbet. Jeg er meget glade for, at lederteamet har sagt ja til at være en del af DGI’s 13. Verdenshold. Teamet kender hinanden og supplerer hinanden rigtig godt.

Fortæller General Manager for DGI Verdensholdet Mette Holm Rod.

Nyt arbejde, ny hobby og et års inspiration ekstra

En række forbud forhindrede gennemførelsen af udtagelsen af de 28 topmotiverede gymnaster til holdet i foråret 2020. Udskydelsen af Hold 13 betød at lederteamet pludselig skulle vende tilbage til deres normale hverdag. Læs her, hvad de fem ledere har gjort sig af tanker om det kommende DGI Verdensholdet.

bie.png

Bie Andersen

Bie er Team Manager på DGI Verdensholdet i 2021-2022. Hendes fornemmeste opgave bliver at være til stede og bane vejen for, at de 28 gymnaster kan præstere bedst muligt.

Til spørgsmålet om, hvorfor hun vil være en del af DGI Verdensholdet Hold 13, svarer Bie:

At være en del af DGI Verdensholdet Hold 13 er en drøm og kulminationen på erfaringer og oplevelser, jeg er blevet beriget med i mit liv. Jeg har lyst til at bruge mine evner og erfaringer sammen med et stærkt hold af dygtige gymnaster og et sejt lederteam til at skabe en rejse i livet og i verden. Derudover synes jeg noget af det fineste Danmark har er foreningsliv, kulturel nysgerrighed, leg og bevægelse, og det vil jeg gerne bidrage med ude i verden og blive klogere på, hvordan verden kan berige os.

Som lederteam har vi allerede været en række udfordringer igennem og har dermed lært hinanden godt at kende og ved, hvad vi hver især står for. Det har stor betydning for mig, at det netop er de andre fire seje folk, jeg er i lederteam med, når vi nu gør os klar til en ny udtagelse.

DinneMorten_Farve.JPG

Dinne Fredslund Andersen

Dinne er en af de to instruktører for DGI Verdensholdet, 2021-2022. Hun glæder sig over at være en del af Hold 13, og brænder for at give gymnasterne en fantastisk oplevelse på deres rejse rundt i verden og med hinanden.

Til spørgsmålet, hvordan det bliver at være en del af Hold 13, fortæller Dinne:

Jeg tror, at det bliver en unik, lærerig og gennemgående fantastisk oplevelse at være en del af Hold 13 – jeg glæder mig helt vildt! Jeg ser frem til at udvikle et spændende, kreativt og hammerfedt show. Forberedelserne er i fuld gang og det er begyndt at krible i maven. Masse nye tanker kommer i spil og gamle ideer bliver nytænkt.

Men hvad har Dinne lavet i ventetiden, hvor holdet har været udsat?

Jeg har fortsat med mine daglige gøremål såsom studie, arbejde og en masse gymnastik, og så er jeg ved at lære mig selv at strikke med stor hjælp fra YouTube og min farmor

fortæller Dinne

 

Morten Asbjørn Christensen

Morten er en af de to instruktører på DGI Verdensholdet i 2021-2022. I samarbejde med Dinne skal han udvikle et spændende show. Da DGI Verdensholdet blev udskudt genoptog Morten studiet. Men hvad har han ellers lavet I mellemtiden:

Jeg har arbejdet med Produktudvikling hos en gyllevognsproducent. Fået tæsk i crossfit af kammeraterne. Forsøgt at lære og jonglere med 5 bolde - work in progress. Kørt traktor, John deere – selvfølgelig. Bygget en campingvogn om til mobilsauna. Blevet en haj til ”Gylle-lingo” og 3D tegning,

fortæller Morten og fortsætter

Jeg vil gerne være en del af DGI Verdensholdet Hold 13, fordi det er et helt vildt koncept! Måden man rejser på og formålet man rejser med findes ikke andre steder. Du ser og oplever mennesker og steder på en særlig måde. Parallelt med rejsen ud i verden, kommer du også på en rejse ind i dig selv og begge dele er super spændende. Jeg vil være med til at skabe rammerne for at holdet samt de mennesker vi møder undervejs kan få en uforglemmelig oplevelse, den opgave er vildt motiverende

fortæller Morten

 Bettina Illemann Larsen_Profil.jpg

Bettina Illemann Larsen

I den mellemliggende periode, hvor DGI Verdensholdet har været udsat, har Bettina arbejdet som videojournalist hos et produktionsselskab. Hun har stor erfaring med billede- og videoproduktion. En erfaring, som hun får stor glæde af i jobbet som holdets rejsende kommunikationsmedarbejder.

Jeg elsker, at DGI Verdensholdet er med til at inspirere børn og unge til at bevæge sig - og det vil jeg gerne være med til at dokumentere med mit kamera

fortæller Bettina

Det kræver sin person, at rejse med et hold på 28 topmotiveret gymnaster.

Det bliver den vildeste oplevelse. Jeg glæder mig til at opleve hele verden sammen med en masse rare mennesker

fortæller Bettina og fortsætter

Jeg forsøger at komme i god form, så jeg kan følge en lille smule med, når træningslejren begynder.

Med Bettina får holdet en kommunikationsmedarbejder, der kan formidle oplevelser og budskaber igennem stemningsfulde videoer og billeder.

Mads Eilert Mathiasen_FysiskVejleder (1)

Mads Eilert Mathiasen

Mads er fysisk vejleder for DGI Verdensholdet i 2021-2022. Hans opgave er at sikre gymnasternes fysik og behandle det, som opstår undervejs. Mads er uddannet Fysioterapeut og sidsteårsstuderende på Osteopat studiet, hertil har han efterfølgende taget den sportsfysioterapeutiske efteruddannelse. Han har derfor speciale i sportsskader, og har de sidste 6 år arbejdet på privat klinik. Her arbejder han med mennesker på mange niveauer. Han tilser og varetager undersøgelser, behandlinger og genoptræning af unge såvel som ældre med sportsrelaterede skader.

Da DGI Verdensholdet blev udsat, genoptog Mads sit arbejde som fysioterapeut og har lige lagt sidste hånd på sin Master i Osteopati.

Til spørgsmålet, hvad han glæder sig mest til med etableringen af DGI’s 13. Verdenshold, fortæller Mads:

Jeg ser frem til at være en del af DGI Verdensholdet og opleve 28 topmotiverede gymnaster. Sport udfordrer og giver os en forståelse for vores fysiske styrker og svagheder. Jeg glæder mig til at være en del af holdet og tage udfordringen op.

Det er så ærgerligt, at vi blev nødt til at stoppe pga. COVID 19. Nu var vi lige i gang! Teamets engagement og professionelle tilgang giver mig lyst til at fortsætte med Hold 13.

Bliv gymnast på DGI Verdensholdet i 2021-2022

DGI Verdensholdet tror på en sund og aktiv livsstil med fællesskabet som drivkraft. Gennem motivation, inspiration og gymnastik i verdensklasse, bevæger holdet verden - mod mere oplysning, mere sundhed og mere fællesskab. Til februar 2021 findes de 28 gymnaster til Hold 13. Udtagelsen forgår på BGI Akademiet og DGI Huset i Vejle. Det er muligt at tilmelde sig udtagelsen fra den 1. december 2020 på verdensholdet.dgi.dk

Vi er vant til at verden ændrer sig. Denne gang skal vi dog tilpasse os på en anden måde

At planlægge en verdensturné i en verden med Corona restriktioner er vanskeligt. I et interview med Administrationen omkring DGI Verdensholdet udtaler de, at planlægningen af Hold 13 uden tvivl har været den mest udfordrende, de har oplevet. Det er uvist, hvordan verden og Danmark ser ud, når vi kommer til efteråret 2021. Lige nu er der gang i planlægningen og der holdes øje med restriktioner og muligheder.