Kom bagom rejsen

Hvordan er det at rejse med workshops, shows og 33 personer i en verden, der i flere måneder har været utilgængelig for turisme? Hvordan er det at være på tur, hvor destinationen flere gange ændres og slet ikke er kendt fra start?

DGI Verdensholdet laver over 250 workshops og bevæget mere end 10.000 børn, unge og voksne i 2021-22. De 28 verdensholdsgymnaster har på skift ansvaret for at planlægge og afvikle de mange workshops. Tilmeld dig "Bag om rejsen" og få endnu flere guldkorn om holdet og gymnasterne.

Nu kan du komme helt tæt på og få et indblik i de mange historier og oplevelser man får som gymnast på DGI Verdensholdets rejse jorden rundt.

Forud for hvert show på DK-TOUR i april og maj afvikles foredraget "Bag om rejsen". Det bliver 30 spændende minutter, hvor du hører om livet og rejsen som passioneret gymnast på DGI Verdensholdet.
I fem måneder har DGI’s 13. Verdenshold rejst rundt i verden og bevæget børn, unge og voksne, som i to år har været levet med social distancering, online undervisning og nedlukkede sportsaktiviteter. Som humlebien, ’der ikke kan flyve’, har holdet rejst rundt i en verden præget af Corona, hvor aflysninger, ændrede planer og manglende viden om næste destination har været reglen snarere end undtagelsen.

Foredraget kommer omkring rejsen, holdet har været på med de udfordringer, som har været kendetegnende for en tur, hvor en pandemi har skabt særlige betingelser helt fra starten. 

Foredraget holdes af Team Manager Bie Andersen og en eller flere af gymnasterne.