Kom bag om rejsen

Hvordan er det for gymnasterne på DGI Verdensholdet at rejse med kun to stykker af sit eget tøj i 6 intense måneder?

DGI Verdensholdet laver over 250 workshops og bevæget mere end 10.000 børn, unge og voksne i 2021-22. De 28 verdensholdsgymnaster har på skift ansvaret for at planlægge og afvikle de mange workshops. Tilmeld dig "Bag om rejsen" og få endnu flere guldkorn om holdet og gymnasterne.

Nu kan du komme helt tæt på og få et indblik i de mange historier og oplevelser man får som gymnast på DGI Verdensholdets rejse jorden rundt.

Umiddelbart før hvert show på DK-TOUR i april og maj, kan du deltage i foredraget "Bag om rejsen". Det bliver 30 spændende minutter, hvor du hører om livet og rejsen som passioneret gymnast på DGI Verdensholdet.

For hvornår kan gymnasterne være sig selv? Hvad finder man på overfor 250 børn, når man forventede 50 til en workshop. Og hvad stiller hele holdet egentlig op, når man pludselig er ramt af Corona?

Hør om deres oplevelser i en meget omskiftelig hverdag i fremmede kulturer og få et indtryk af hvilke spor gymnasterne efterlader sig jorden rundt.

Foredraget kommer omkring afholdelsen af workshops og shows, at træde ind i andres hjem som har åbnet sig som værtsfamilier og hvordan et besøg med budskabet: Sport for fun, Sport for all og Sport for life påvirker både børn, unge og voksne i en positiv retning på skoler og i det lokale samfund.

Mød holdets Team Manager Bie Andersen og en repræsentant for gymnasterne.