Kommunikations- og PR-medarbejder til DGI Verdensholdet

Siden 1994 har DGI sendt et Verdenshold på ambassadørrejse for dansk gymnastik og foreningstradition.

Holdet består af 28 udtagne gymnaster, der er kendt for det ypperste inden for opvisningsgymnastik. Gennem workshops og shows inspirerer gymnasterne til en aktiv og sund livsstil. Holdet viser verden, at idræt er både leg, fordybelse, fysisk aktivitet og den sublime præstation.
DGI Verdensholdet bevæger verden til mere sundhed, udfordring og fællesskab.

Vi søger en stærk visuel historiefortæller til at levere medrivende historier på den kommende verdensturné 2023-2024 for DGI Verdensholdet med showet ”KATA”.

Med hele verden som scene har du mulighed for at gøre kreative ideer til virkelighed, og samtidig være med til at formidle fortællingen om DGI Verdensholdet og budskaberne om sund levevis og ”Sport for All”.

Som kommunikationsmedarbejder rejser du med holdet, og skal arbejde i et intenst samspil med resten af teamledelsen, det administrative team og ikke mindst nogle af landets dygtigste gymnaster.

Din hovedopgave bliver at styrke DGI og DGI Verdensholdets brand og budskaber. 
 
Om jobbet:
Du bliver ansvarlig for produktion og formidling af historier, nyheder og korte indlæg.
 
Om dig:
Vi forventer, at du:

 • Er velbevandret på de sociale medier.
 • Kan producere videofortællinger på egen hånd fra ide til færdigt produkt.
 • Kan skabe og formidle inspirerende historier, viden og indsigter omkring DGI Verdensholdet, herunder workshoparbejdet, shows og det kulturelle møde.
 • Kan klæde gymnaster og øvrige medlemmer af teamledelsen på til mødet med pressen
 • Har øje for de gode og interessante historier til pressen, partnere og egne kanaler.
 • Evner at formidle og vinkle situationen, energien og passionen i ord og billeder.
 • Kan varetage PR, og et professionelt værtskab over for publikum, værter, partnere, sponsorer osv. i Danmark og i udlandet.
 • Er interesseret i at påtage dig andre væsentlige opgaver i forhold til holdets drift af både administrativ og praktisk karakter.
 • Understøtter og bidrager til et konstruktivt socialt miljø på holdet.
 • Kan navigere i en omskiftelig hverdag, og agere afslappet og professionelt i rejselivets udfordringer, kulturelle forskelle og blandt turnéens mange interessenter og partnere.
 • Er udadvendt og fleksibel, og du trives med at arbejde med en opgave under skiftende forhold, og hvor to dage ikke er ens.


DGI Verdensholdets opbygning
DGI Verdensholdet består af 28 udtagne gymnaster, 14 af hvert køn. Hertil kommer en teamstab på 5 personer bestående af team manager og to instruktører, der varetager det koreografiske ansvar og workshoparbejdet. Derudover er der en fysisk vejleder, med ansvar for behandling, forebyggelse og fysisk træning, og en kommunikationsmedarbejder, der varetager kontakten til lokale medier, producerer, nyheder mv.
Team manager er ansvarlig for ledelsen af teamet og har det øverste ansvar på holdet.
  
Som kommunikationsmedarbejder refererer du vedrørende arbejdsopgaver til DGI Verdensholdets administrative team i Vingsted.
 
Øvrige kompetencer
Du har empati og er en afbalanceret person, der er bevidst om egne styrker og svagheder samt i stand til at handle herefter.
 
Du har et godt overblik, er omstillingsparat og du kan bevare hovedet koldt i pressede situationer.
 
Du er team-orienteret, har gode samarbejdsevner og du formår at finde din rolle i relationer.
 
Ansættelsesperiode og turnéforløb
Stillingen er en projektansættelse med ansættelse fra den 25. juni 2023 og fratrædelse den 5. juli 2024.
 
Igennem foråret 2023 vil der være udtagelse, introdage og 4 træningssamlinger, som du deltager i sammen med resten af det nye lederteam. Denne del aflønnes separat.
 
Stillingen indeholder rejsevirksomhed af ca. 10 måneders varighed, heraf 7 måneder i udlandet.  
Du skal være indstillet på at agere i en omskiftelig hverdag. Til gengæld giver vi dig muligheden for at opleve verdens mangfoldighed og få styrket dine kompetencer i et internationalt miljø. Du skal rejse og leve på samme måde som gymnasterne og resten af lederteamet.
 
Ser du, at opgaven kan løses på andre vilkår end ovenfor, beder vi dig angive det i din ansøgning. 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse DGI Verdensholdets General Manager Mette Holm Rod, tlf. 23 25 90 93. Læs mere om DGI Verdensholdet på: verdensholdet.dgi.dk