Ny Team Manager med stærke rødder til DGI

Lene Bruun er netop ansat som Team Manager for DGI Verdensholdet nr. 11. Lene Bruun er 48 og for nuværende bosat i West Hartford, Connecticut USA med sin familie.

Lene Bruun, Team Manager for Verdensholdet 2016-2017

DGI Verdensholdet får en Team Manager med stærke rødder til DGI, både som tidligere gymnast og som instruktør for gymnastikrejsehold. Her har hun oplevet glæden, udviklingen og udfordringerne, der opstår, når et hold er på rejse.

Lene har blandt andet været gymnast på Ribe Amts Rep. Hold, på foreningshold, After-Rep hold og som gymnast på Ollerups Elitehold. Hun har rejst med gymnastikken i blandt andet New Zealand, på Færøerne, i Tanzania og i Japan.

Som Team Manager for DGI Verdensholdet får Lene mulighed for at sprede budskabet om dansk gymnastik, og en foreningskultur der bevæger verden. Hun kommer til at stå i spidsen for et hold bestående af Danmarks bedste gymnaster, et kompetent og dedikeret ledelses team, og en unik gymnastikfortælling.

”Lene er udvalgt blandt et meget stærkt felt af ansøgere. Hun har stor ledererfaring og et rigtig godt kendskab til DGI. Lenes mange kompetencer vil give holdet det bedste udgangspunkt og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet”, siger Johannes Bjerre, General Manager for DGI Verdensholdet.

Det kræver både viden og erfaring med ledelse, gymnastik og sundhed, når man arbejder med gymnaster på dette niveau og her har Lene Bruun været en stærk kandidat. Lene har meget med i bagagen, senest fra en lederstilling i Sundhedsplejen i Esbjerg Kommune. Hun har Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse fra SDU, en grunduddannelse som fysioterapeut og så har hun deltaget i forskningsprojektet ”Space, rum til bevægelse”, hvis formål er at fremme fysisk aktivitet blandt børn og unge.

Ambassadør for DGI og Danmark

Med en stærk instruktørerfaring, og bevidstheden om det ansvar man har som både rollemodel for gymnasterne, som ambassadør for DGI og Danmark, går hun ind i rollen som Team Manager.

”Som rejsende gymnast har jeg altid været fascineret af det store indtryk man efterlader omkring sig, men også over det indtryk man selv får i mødet med mennesker fra andre kulturer”, siger Lene Bruun og tilføjer:

”Jeg oplever en idé og et hold, som i stigende grad er blevet bevidst om sin rolle og sit potentiale. Det er et hold, som har fundet sit ståsted som ambassadør for bevægelse, sund livsstil og inkluderende fællesskaber”.

DGI Verdensholdet er netop i gang med ansættelsen af lederteamet omkring det 11. Verdenshold, hvor Lene bliver en del af udvælgelsen af det resterende team. Til februar foregår udvælgelsen af gymnasterne og et nyt hold skal derefter ud og bevæge Danmark og resten af Verden, - denne gang med Lene Bruun i spidsen.