Nyt trænerteam kommer til at bestå af 3 dygtige instruktører

Malthe Hahn, Benedikte Capion Knudsen og Maiken Meldgård Christensen kommer til at udgøre det trænerteam, som skal sætte holdet for 2018-2019 og dermed udvikle showet NAMUH.

Det er første gang, at teamet besættes af tre instruktører, så det er en utraditionel, men utrolig stærk sammensætning. 

Jeg er utrolig glad for, at vi har haft mulighed for at tage dette skridt med 3 instruktører og er virkelig spændt på at opleve den energi, det kan give

Rie Castella Toftgaard, formand for DGI Verdensholdets performance udvalg

De tre instruktører har krydset hinanden flere gange igennem gymnastikken og glæder sig nu til at skabe et hold sammen. De kommer til at supplere hinanden og løfte showet NAMUH og et hold på 28 dygtige gymnaster sammen.

Men hvem er de hver især?

Malthe glæder sig til jobbet, hvor hans tilgang er, at få gruppen til at trives godt sammen. Han er ikke i tvivl om at succesen er en holdindsats og glæder sig til at skabe følelsen og ejerskabet i projektet omkring showet NAMUH sammen med gymnasterne, resten af teamet og selvfølgelig de to medinstruktører.

Malthe Hahn er 27 år, bor i Odense og arbejder til dagligt med gymnastik, læring, projekter og mennesker på Bernstorffsminde Efterskole. Han var gymnast på DGI Verdensholdet i 2012-2013, medstifter af Project JUMPoff, medstifter af FACEOFF, Instruktør for DGI Fyn Rep. hold og gymnast på Ollerups elitehold. I sin fritid er han engageret i forskellige projekter og udviklingsprocesser indenfor gymnastik og foreningsarbejde, og her er han i sit rette element.

Da Malthe som lille startede til gymnastik i Ammitsbøl SG&I på holdet ”luftens helte”, blev der allerede tændt en ild i ham. Allerede fra dengang og hele vejen igennem sin gymnastiske karriere, har han mødt sådanne ildsjæle på hold, efterskole og igennem projekter og det har sat sine spor.

Jeg anser nu mig selv for at være en af disse ildsjæle og er utrolig heldig at have en dagligdag, hvor jeg kan arbejde med gymnastikken sammen med andre, der brænder ligeså meget for den, som jeg gør

Malthe Hahn

Malthe glæder sig til jobbet, hvor hans tilgang er at få gruppen til at trives godt sammen. Han er ikke i tvivl om at succesen er en holdindsats og glæder sig til at skabe følelsen og ejerskabet i projektet omkring showet NAMUH sammen med gymnasterne, resten af teamet og selvfølgelig de to medinstruktører.

Benedikte Capion Knudsen er 25 år og bor i København, hvor hun læser medicin. Hun er opvokset i Præstø og har været meget aktiv på forskellige hold både som

Benedikte har meget at byde ind med som instruktør, både når det gælder erfaring, men også i forhold til det kreative, hvor der allerede nu ligger en masse gode ideer og bobler. Udover sin erfaring indenfor gymnastikken har hun taget en danseuddannelse og været at finde som gymnast på DGI Verdensholdet i 2014-2015, som gymnast på Ollerups Elitehold, B holdet, PI Dans og en lang række af andre hold.

underviser på DGI Storstrømmens juniorhold og Rep. hold, som lærer på Gymnastikefterskolen Stevns og senest som instruktør for DGI Storkøbenhavns Rep. hold, som hun har stået i spidsen for sammen med Maiken Meldgård Christensen.

Jeg glæder mig til at få lov til at skabe et nyt hold og være med til at sætte rammerne både for holdet og et show på så højt et niveau

Benedikte Capion Knudsen

Maiken Meldgård Christensen er 31 år og opvokset i Stavtrup uden for Aarhus. Hun har taget sin bachelor i jura på Aarhus Universitet, men bor nu i København, hvor hun har

De sidste 3 år har Maiken stået i spidsen for Københavns Rep. hold. Hun har desuden været at finde på PI-X, Dansekompagniet, PI Elite og så var hun med på DGI Verdensholdet i 2014-2015.

taget sin kandidat. Det var danseuddannelsen på Stepz dansestudie, som oprindeligt trak Maiken til København, hvor hun blev efterfølgende. Hun arbejder nu som jurist i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Det bliver Maiken, som rejser med holdet ud i verden, og hun glæder sig rigtig meget til arbejdet med gymnasterne.

Det bliver fantastisk at arbejde med gymnasterne fuld tid, udforske deres potentialer og være med til at rykke dem som gymnaster

Maiken Meldgård Christensen

De tre instruktører glæder sig til samarbejdet med hinanden og holdet. De ønsker alle at sætte deres ”aftryk”, og ser det som en spændende opgave at udfordre gymnastikken, skubbe lidt til den og introducere nye stilarter, rekvisitter og ideer.

”Det er en stor uudforsket legeplads”, fortæller Malthe, som glæder sig til at være en del af den og arbejde mere i dybden med fortællingen og et flow i showet, der fastholder publikum og tvinger dem til at lytte, se og føle undervejs.

De er alle tiltrukket af muligheden for at arbejde sammen i et dygtigt trænerteam, med dygtige gymnaster og med hele det bagland som DGI Verdensholdet har.