På vej hjem til Danmark

Slutspurten frem mod Danmarksturnéen er for alvor sat ind. Vi befinder os nu i Skotland, hvor vi har taget hul på træningslejren, der skal gøre os 100 % klar til at vende hjem.

Vi kom til Storbritanien efter fire uger i USA, hvor vi tog turen på tværs af landet fra Texas til North Carolina - en lille måned med rig mulighed for at blive klogere på det amerikanske folk gennem de mange værtsfamilier, der gæstfrit bød os velkommen i deres hjem under hele vores ophold. Det indebar blandt andet ture til skydebaner, borgerrettighedsmuseum og gospelgudstjeneste - og derudover et fascinerende møde med den danske astronaut, Andreas Mogensen, i NASA Rocket Park i Houston.

D. 6. marts satte vi så kursen mod Europa igen og efter uge i North og South Lanarkshire uden for Glasgow med tre shows og stribevis af workshops, kørte vi videre til Portsoy i det nordøstlige Skotland. Her har vi haft besøg hjemmefra af DGI’s nye formand, Charlotte Bach Thomassen, som var med gymnasterne rundt til workshops og også overværede holdets sidste show på skotsk grund. I videoen her fortæller Charlotte om sine oplevelser under besøget.

Fra nu af og indtil vi lander i Billund d. 3. april, handler det om træningslejr og forberedelse til Danmarksturnéen. For at skabe de bedst mulige rammer flyver vi lørdag morgen til Gran Canaria, hvor der skal trænes og nørdes detaljer i ti dage, forhåbentlig tilsat lidt sol og varme. 

Det er en flok gymnaster, der efterhånden glæder sig til at komme hjem og vise det danske publikum, hvordan NAMUH har udviklet sig gennem det seneste halve års jordomrejse.

Det er en flok gymnaster, der efterhånden glæder sig til at komme hjem og vise det danske publikum, hvordan NAMUH har udviklet sig gennem det seneste halve års jordomrejse. “Det har været en fantastisk verdensturné med oplevelser, jeg aldrig glemmer, men det bliver også vildt fedt at komme hjem. Vi har fundet inspiration i de mennesker og kulturer, vi har mødt, så det er på mange måder et andet show, der kommer hjem end det, der tog af sted i september. Derfor er vi også virkelig spændte på, hvordan publikum hjemme i Danmark modtager det nye NAMUH

Laura Mazanti Jørgensen.

Laura_4E4A9412.jpg