Partnerskab med CHOPAR

Et partnerskab baseret på et fælles værdisæt, dedikation og forståelse, er indgået imellem CHOPAR og DGI Verdensholdet

I foråret 2020 blev DGI's 13. Verdenshold udsat et år pga. Corona. Nu gøres der klar til at udtage gymnasterne til holdet. Det sidste år har instruktørerne Dinne Fredslund og Morten Asbjørn været igang med at udvikle på showet QUA, som kommer til at turnere, i Danmark og verden, fra september 2021 og frem til sommeren 2022.

Mere end gymnastiktøj

Hos CHOPAR har vi et ønske om at fremme gymnastikken. Gymnastik er unik i dens måde, at kunne samle mennesker
i alle aldre og med alle slags udgangspunkter. Vi ønsker at være en del af gymnastikken på alle niveauer og alle aldre.

Alle omkring holdet er i fuld gang for at planlægge, koordinere, udvikle og igangsætte for at holdet kan inspirere og performe. Det er vigtigt, at have de rigtige samarbejdspartnere på plads, så vi er glade for at kunne offentliggøre, at CHOPAR kommer til at levere dragterne til det 13. Verdenshold.

Det kræver de bedste folk på alle områder for at kunne lægge et puslespil med så mange brikker. Derfor har det stor betydning for holdet, at CHOPAR endnu engang har valgt at indgå i et samarbejde omkring holdets dragter

Mette Holm Rod, General manager DGI Verdensholdet

Målet er, at holdet gennem gymnastikshows og workshops underholder og inspirerer til en aktiv livsstil i fællesskaber. Gymnasterne viser det ypperste af dansk gymnastik.

På turen rundt i verden laver holdet shows på mange forskellige lokationer og det kræver noget særligt af vores partnere. Det er vigtigt, at tøjet holder hele vejen og det betyder, at det skal være i en ekstraordinær god kvalitet. 
QUA er en fortælling om livet. Fortællingen understøttes med spændende dragter, og det har stor værdi at arbejde med en partner, der forstår udviklingsprocessen, en der ved hvad det kræver, og som instruktørerne kan sparre med.

Et samarbejdet med CHOPAR har stor værdi for holdet. Det betyder rigtig meget, at vi også har et fælles mål i forhold til gymnastikken i Danmark og muligheden for at sætte et aftryk ude i verden

Mette Holm Rod, General manager DGI Verdensholdet