Partnerskab med Fuss&Disturb

Et partnerskab baseret på et fælles værdisæt, dedikation og forståelse, er indgået imellem Fuss&Disturb og DGI Verdensholdet

Der gøres klar til at udtage gymnasterne til DGI Verdensholdet. Instruktørerne Tine Krog og Emil Smedegaard er i gang med at udvikle på showet KATA, som kommer til at turnere, i Danmark og verden, fra august 2023 og frem til sommeren 2024.

Lækkert gymnastiktøj til alle niveauer

Hos Fuss&Disturb er vi totalleverandør af gymnastik- og dansetøj. Vi klæder dig på til træning og opvisninger, hvad end du er på efterskole, højskole, er aktiv i en forening eller bare elsker fedt tøj.

Alle omkring holdet er i fuld gang for at planlægge, koordinere, udvikle og igangsætte for at holdet kan inspirere og performe. Det er vigtigt, at have de rigtige samarbejdspartnere på plads, så vi er glade for at kunne offentliggøre, at Fuss&Disturb kommer til at levere dragterne til DGI Verdensholdet.

Det kræver de bedste folk på alle områder for at kunne lægge et puslespil med så mange brikker. Derfor har det stor betydning for holdet, at Fuss&Disturb har valgt at indgå i et samarbejde omkring holdets dragter

Mette Holm Rod, General manager DGI Verdensholdet

Målet er, at holdet gennem gymnastikshows og workshops inspirerer til en aktiv livsstil i fællesskaber. Gymnasterne viser det ypperste af dansk gymnastik.

På turen rundt i verden laver holdet shows på mange forskellige lokationer og det kræver noget særligt af vores partnere. Det er vigtigt, at tøjet holder hele vejen og det betyder, at det skal være i en ekstraordinær god kvalitet. 
KATA er en gymnastisk fortælling. En fortælling der understøttes med spændende dragter, og det har stor værdi at arbejde med en partner, der forstår udviklingsprocessen, en der ved hvad det kræver, og som instruktørerne kan sparre med.

Vi glæder os til at løse opgaven! Det betyder rigtig meget, at vi også har et fælles mål i forhold til gymnastikken i Danmark og muligheden for at sætte et aftryk ude i verden.

Ditte, Fuss&Disturb