Solen skinnede på Kronprinseparret og DGI Verdensholdet i Paris

DGI Verdensholdet optrådte for Kronprinsparret i Paris, da deres Kongelige Højhed åbnede det officielle besøg i Frankrig. Et erhvervsfremstød for Danmark med fokus på bl.a. sundhed.

DGI Verdensholdet havde den glæde at optræde med deres gymnastikshow NAMUH ved La Grande Arche i Paris for Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary, i forbindelse med det kongelige besøg i Frankrig den 7.-8. oktober 2019.

”Danmark og Frankrig – Together for a better life”, var overskriften på besøget. Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Kronprinsessen stod i spidsen, da en stor dansk erhvervsdelegation gennemførte et erhvervsfremstød i Paris.

Besøgets formål var at styrke relationerne mellem Danmark og Frankrig samt understøtte danske virksomheders vækst og position på det franske marked. Danmark og Frankrig har et omfattende samarbejde på en række områder inden for klima, sundhed og arkitektur.

DGI Verdensholdet modtog Kronprinsessen og Kronprinsessen til reception i La Grande Arche, som fint eksempel på bevægelsesglæde og betydningen af idræt, leg og bevægelse i fællesskaber.

Det er fantastisk at DGI Verdensholdet kan vise verden, hvad dansk foreningsliv og den folkelige idræt og fællesskab er og kan bidrage med, når vi skal modvirke ulighed i sundhed, modvirke stigende inaktivitet hos alle aldre samt sikre større sammenhæng mellem fysisk, social og mental sundhed.

Sammen bevæger vi verden

DGI Verdensholdet er stolte over at repræsentere Danmark til receptionen i La Grande Arche, Paris. Et flot eksempel på bevægelsesglæde og betydningen af idræt og leg i fællesskaber.

Showet NAMUH udføres af nogle af Danmarks allerbedste gymnaster. Showet indeholder rytmisk gymnastik, dans, spring og akrobatik af højeste kaliber, med bevægelser med rod i den danske gymnastik tradition.