Spændende instruktørteam på plads hos DGI Verdensholdet

Fra 1. januar 2023 hedder instruktørerne for DGI Verdensholdet Tine Krog og Emil Smedegaard.

Ambassadør for DGI og Danmark
Med en stærk instruktørbaggrund går Tine og Emil ind i rollen som Instruktører for DGI Verdensholdet.

Som en del af lederteamet, får de begge mulighed for at sprede budskabet om dansk gymnastik og foreningskultur. De kommer til at stå i spidsen for et hold bestående af nogle af Danmarks bedste gymnaster og en unik gymnastikfortælling.

Tine Krog: Tid til at prøve ny rolle i nye omgivelser
Tine Krog har en lang foreningshistorik. Siden 2014 har hun været gymnastikinstruktør og udviklet gymnastikken på de danske gulve. Nu er den 31-årige gymnast klar til at være en del af DGI Verdensholdets lederteam og stå i spidsen for et hold udtagne gymnaster, som rejser ud i verden, for at inspirere til mere bevægelse i hverdagen.

"Jeg er vildt beæret og fuldstændig overvældet over at skulle være instruktør for DGI Verdensholdet. Der ligger en kæmpe opgave foran mig, som jeg slet ikke kan vente med at komme i gang med, og som jeg glæder mig til at dele med resten af holdet. Jeg ser frem til at indgå i instruktørteamet med Emil Smedegaard. Vi har begge en drøm om at bevæge publikum ved at eksperimentere med formen og rammerne for showet KATA."

Tine Krog

Emil Smedegaard: Et fællesskab for livet
29-årig Emil Smedegaard har de seneste år udviklet og ledet projekter i FACEOFF Events. Nu glæder han sig til at dedikere et år og rejse verden rundt med Danmarks absolut dygtigste gymnaster, og danne rammen om et fællesskab for livet. Et fællesskab hvor samarbejde, kreativitet og rummelighed får det bedste frem i hver enkelt gymnast, og skaber unikke oplevelser for de mennesker holdet møder undervejs. 

”Jeg ser frem til trænerduoen med Tine Krog og jeg. Konstellationen giver gode muligheder for udvikling af et show i verdensklasse. Vi ønsker at blæse publikum bagover af begejstring og eufori. Og ja, de helt store følelser skal uden på tøjet, når de 28 udvalgte gymnaster træder ind på scenen for at repræsentere det ypperste, dansk gymnastik kan fremvise. Og, til alle jer derude, som drømmer om en plads på holdet, se at få tilmeldt jer udtagelsen, uanset hvad, så skal det nok blive en hammer god weekend.”

Emil Smedegaard

Et stærkt hold
Tine Krog og Emil Smedegaard er udvalgt, blandt et stærkt felt af de ypperste instruktører i Danmark. De er tidligere verdensholdsgymnaster, eksperter indenfor gymnastik og har et stærkt kendskab til DGI. Det kræver stor instruktørerfaring og en pallette af forskellige kompetencer, når man arbejder med gymnaster på dette niveau og her har Tine og Emil været stærke kandidater.

“Det er jo for vildt det her! Vi er hammer spændte, glade, ivrige og ikke mindst taknemmelige for den opgave, vi står over for. Vi håber og drømmer om, at så mange gymnaster som overhovedet muligt har lyst til at komme til udtagelsen og give den gas, lege med, svede og udfordre sig selv. I skal bare dukke op - så sørger vi for at skabe rammerne om den bedst mulige oplevelse for alle”

Tine & Emil, Instruktører for DGI Verdensholdet

De to instruktører og resten af lederteamet skal nu skabe et hold på 28 dygtige gymnaster sammen. Ansøgningen som gymnast på DGI Verdensholdet, 2023-2024 åbner den 1. november 2022 og udtagelsen afholdes i uge 6 og 7.