Ny Team Manager med stærke rødder i DGI

John Tamberg er netop ansat som Team Manager for DGI Verdensholdet. John er 52 år og gift med Majken. Sammen har de drengene Jeppe, Markus og Mikkel.

John Tamberg, Team Manager for Verdensholdet 2023-2024

DGI Verdensholdet får en Team Manager med stærke rødder i DGI og ansættelsen harmonerer rigtig godt med Johns livslange erfaring fra foreningslivet, som bl.a. gymnast, instruktør, bestyrelsesmedlem og formand for Jelling fS Gymnastik. Senest har John været ansat i DGI Sydøstjylland som gymnastikkonsulent.

At være rejsende i gymnastikkens tegn er for mig en drøm der er gået i opfyldelse. Det ligger i god tråd med min livslange interesse for gymnastik og jeg ser frem til muligheden for at være bidragende til formidlingen af gymnastik rundt i verden

John Tamberg

Som Team Manager for DGI Verdensholdet får John mulighed for at sprede budskabet om dansk gymnastik, og en foreningskultur der bevæger verden. Han kommer til at stå i spidsen for et hold bestående af Danmarks bedste gymnaster, et kompetent og dedikeret lederteam, og en unik gymnastikfortælling.

”John er udvalgt blandt et meget stærkt felt af ansøgere. Han har stor erfaring med foreningen som udgangspunkt for det aktive liv – og fællesskabet. Johns mange kompetencer og glæde ved gymnastik vil give holdet et stærkt udgangspunkt. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet”, siger Mette Holm Rod, General Manager for DGI Verdensholdet.

Det kræver både viden og erfaring med ledelse, gymnastik og sundhed, når man arbejder med gymnaster på dette niveau og her har John Tamberg været en stærk kandidat. Han har senest været som ansat i DGI Sydøstjylland og gennem sit arbejde, som gymnastikkonsulent, har han fået en stor indsigt i foreningslivet, en stor erfaring i arbejdet med formidling af gymnastik og sundhed, samt viden fra proces- og mentoruddannelsen, som kan bringes i spil i denne stilling.

Ambassadør for DGI og Danmark

Med en stærk foreningserfaring, glæde ved gymnastik og bevidstheden om det ansvar man har som både rollemodel for gymnaster, som ambassadør for DGI og Danmark, går han ind i rollen som Team Manager.

”Jeg har altid været fascineret af det store indtryk DGI Verdensholdet efterlader omkring sig, men også over det indtryk man selv får i mødet med mennesker fra andre kulturer”, siger John Tamberg og tilføjer:

”Jeg oplever en idé og et hold, som i stigende grad er blevet bevidst om sin rolle og sit potentiale. Det er et hold, som har fundet sit ståsted som ambassadør for bevægelse, sund livsstil og inkluderende fællesskaber”.

DGI Verdensholdet er netop i gang med ansættelsen af lederteamet omkring det 14. Verdenshold, hvor John bliver en del af udvælgelsen af det resterende team. Til februar foregår udvælgelsen af gymnasterne og et nyt hold skal derefter ud og bevæge Danmark og resten af Verden - denne gang med John Tamberg i spidsen.