Verden venter på NDPT 12

Snart er de sidste småting pakket, det sidste kram givet og DGI Verdensholdet 12 er klar til TAKE OFF. Klar til at
erobre verden og vise det bedste gymnastik i en flot indpakning af shows og workshops.

Forberedelserne har været mange, de har været udfordrende og intense, men alle har kunnet se målet forude, nemlig målet om at BEVÆGE VERDEN. Og det er en uhyre vigtig dagsorden i disse år. Ikke kun herhjemme, men netop verden. At få bevægelse ind som en naturlig del af vi menneskers hverdag, at hjælpe til en bedre folkesundhed og gøre opmærksom på, at alle skal have ret til at kunne bevæge sig og bruge kroppen. Gerne i et stærkt foreningsfælleskab som også giver plus til den mentale sundhed.

Og her kan gymnastikken altså noget helt særligt, som vi skal være stolte af og hjælpe til udbredelsen af – det gør DGI Verdensholdet på fornemste vis.

Når gymnaster og teamstab nu, om ganske kort tid, er rejst ud på det der bliver en af deres livs gymnastikrejser, så er det kun at ønske dem lykke på rejsen og huske dem på, at vi er mange herhjemme i Danmark, der følger dem tæt og som glæder os til at se dem tilbage som lysende gymnastikfyrtårne i det danske gymnastikmiljø. Med inspiration fra fjerne egne og med DGIdna’et endnu mere indgroet.

På gensyn til foråret 2019.

sponsorer tak.png