Videojournalist med passion for sport og mennesker

Mads Klim Jacobsen er netop ansat som en del af DGI Verdensholdets teamstab.

Mads er 31 år, har netop afleveret sit speciale på kandidatuddannelsen i journalistik ved SDU og bosat i København, hvor han siden sommeren 2015 har arbejdet som TV-journalist på DR Sporten. Han deltog som journalist og fotograf under De Paralympiske Lege i Rio 2016, og var med i forbindelse med dokumentaren ”Rejsen til Rio”, hvor han fulgte Abdi Ulad på træningslejr i Kenya.

Mads glæder sig til at rejse med budskaberne om sund levevis og sport for alle, og det kribler allerede i ham for at komme i gang og være med til at bevæge verden i den ånd.

Mads har haft idræt, rejser og journalistik som gennemgående temaer hele sit voksne liv. Han toppede selv tidligt i forhold til idrætten, hvor han som 13-årig besejrede Mie Skov i en drabelig batduel ved bordtennisbordet i Hillerød. Senere har det været badminton, tennis, fodbold, crossfit og mest af alt det daglige kulde-kick han får ved Amager Strand, hvor han dagligt hopper i havet, sænker skuldrene, clearer hovedet og nyder roen.

Han er rejsevant og har bevæget sig i store dele af verden i alt fra frivilligt arbejde i Tanzania, til studieophold i Australien og igennem arbejdet som journalist for DR og TV 2.

Jeg er drevet af lysten til at opleve og formidle verden og dens mange kulturer og har altid ment, at den bedste vej til at møde mennesker er gennem leg og idræt

Mads Klim Jacobsen

Med Mads får DGI Verdensholdet en kommunikationsmedarbejder der kan formidle oplevelser og budskaber igennem stemningsfulde videoer og billeder. Når et nyt hold gymnaster udvælges til februar vil det blive ham, der sikrer, at de gode historier og de gode billeder kommer ud til jer herhjemme.