Nyheder

Gymnastikken bygger bro

Kloden rundt har folk åbnet deres hjem og deres hjerter, når DGI Verdensholdet er kommet på besøg med målet om at bevæge verden gennem den danske gymnastiktradition.

Fundet i: Presse > Nyheder

Oplev DGI Verdensholdet til International GymShow

Sid på forreste række, når DGI Verdensholdet viser storslående performance til International GymShow. Spændende oplevelser er garanteret, når verdens bedste; gymnaster, akrobater, jonglører, dansere og artister performer til DGI International GymShow 2019.

Fundet i: Presse > Nyheder

Salling Fondene støtter DGI Verdensholdet i arbejdet omkring fremtidens værdier for børn og unge

I forbindelse med holdets 25 års jubilæum sætter gymnasterne projekt #næstekærlighed i gang i Aarhus. Målet er at motivere og bevidstgøre børn og unge om værdien ved et aktivt og fysisk fællesskab med #næstekærlighed i centrum.

Fundet i: Presse > Nyheder

Fremtidens værdier blandt børn og unge

#næstekærlighed #fællesskab DGI Verdensholdet viser værdierne ved det danske foreningsliv frem på smukkeste vis under workshop i Aarhus den 26. juni 2019.

Fundet i: Presse > Nyheder

På vej hjem til Danmark

Slutspurten frem mod Danmarksturnéen er for alvor sat ind. Vi befinder os nu i Skotland, hvor vi har taget hul på træningslejren, der skal gøre os 100 % klar til at vende hjem.

Fundet i: Presse > Nyheder

Kaptajnerne

Vi er i omklædningsrummet. Der er fem minutter til showstart. De fjorten drenge og instruktør Malthe Hahn står i rundkreds skulder ved skulder. Kaptajnsangen begynder at gjalde.

Fundet i: Presse > Nyheder

Rørende workshop og smukke shows i Mexico

Vores ophold i Mexico synger på sidste vers. Den sidste uge har vi været i landets næststørste by, Guadalajara, men det hele startede i en - efter mexicanske forhold - lille by ved navn Tepatitlán.

Fundet i: Presse > Nyheder

Julehilsen fra Colombia

Et stort Feliz navidad fra varmen i Colombia, hvor vi efterhånden har befundet os i to uger.

Fundet i: Presse > Nyheder

Temperaturen tages på holdet

Hvordan kommer DGIs værdier i spil ude i verden og hvad bidrager DGI Verdensholdet med? Formanden for DGI Gymnastik, Hanne Lene Hougaard har besøgt holdet i Colombia.

Fundet i: Presse > Nyheder

En hilsen fra hæsblæsende Taiwan

Vi har nu været på farten i to måneder, og hvilke to måneder det har været. Siden sidste beretning har vi taget turen fra Sydkorea til Taiwan, hvor vi d. 8. november blev taget imod af en ti mand høj velkomstkomite med blomsterkranse og åbne arme.

Fundet i: Presse > Nyheder
2/6