Opvarmningshold til showet NAMUH i Aarhus

Her kan du både læse mere om de hold du kan stemme på og se en lille film om holdet.
(Afstemningen er slut)

Junior holdet DGI Østjylland

Et fantastisk fællesskab og gymnastiske udfordringer karakteriserer DGI Østjyllands JUNIORhold, der hver tirsdag samler flere end 70 gymnaster fra hele Østjylland til to timers træning i Aarhus. Fælles for gymnasterne er, at de er aktive som gymnaster og/eller frivillige i forskellige foreninger og har mod på og lyst til at tage gymnastikken til et andet niveau. I instruktørteamet sørger vi for at træningerne hver gang indeholder både teknik- og konditionstræning, sved og ikke mindst latter

Lystrup Showhold

Showholdet Lystrup er gjort af 26 skønne, glade piger i alderen 10-18 år, der alle er SPRINGfyldt med energi. Vi træner to gange om ugen samt har ekstratræning, overnatninger og arrangementer i weekenderne.

Der er stor alderspredning, men det sammenhold der er i mellem gymnasterne gør, at det er en fornøjelse at være træner og være afsted til både DGIs opvisninger samt lokalopvisninger i Østjylland!

Fælles for alle pigerne er at de elsker at springe og bevæge sig, og gerne vil vise alle, hvor fedt det er at være gymnast.

DGIs Verdenshold er pigernes helt store inspiration - og de var ellevilde da de så piger springe til IMANI showet - de håber, at det bliver dem, der en dag kan dele gymnastik-glæden med verden!

Aarhus Showteam

På Aarhus ShowTeam Opvisningsholdet jonglerer vi med spring, acro og rytme og øver os hvert år på at blive endnu dygtigere - særligt ved at krydre vores opvisninger med spændende showelementer. I år arbejder vi ud fra temaet - AVATAR - og bruger særligt rytmen, vores enkelte overgange og den genkendelige blå farve, til at holde den røde tråd opvisningen igennem. I skal naturligvis vælge os som opvarmningshold for Verdensholdet, fordi vi er et rigtig godt bud på et hold, der hvert år øver og udvikler sig i udtryk igennem den rytmiske gymnastik og med vores kombinationer af forskellige springsekvenser, giver et godt bud på fart og spænding på et gymnastikhold, hvor sammenholdet særligt er med til at skabe den energi, vi har på gulvet.

AIA Springerne

AIA-springerne er et hold for øvede pige- og drengegymnaster fra 10-16 år, hvor disciplin spiller en stor rolle. Her skal springerne have kendskab til grundspring og grundteknikker, som de har indøvet fra tidligere hold. Holdet træner 2 gange om ugen, i alt 3 timer i AIA-Tranbjergs gymnastikafdeling. Træningen består af en grundig opvarmning med teknik, smidighed og styrke. Der er grundig indøvning af diverse spring, både gamle og nye. Der er også spring på forskellige redskaber, hvor vi forbedrer nuværende kunnen og udfordrer nye spring. Endvidere laver vi gymnastiske serier på baggrund af øvelser fra opvarmningen, hvor smidighed og akrobatik indgår. Dette hold er for gymnaster, som har stor interesse i at blive bedre inden for gymnastikken, men samtidig har et ønske om at have det sjovt. Udover gymnastikafdelingens egne opvisninger deltager holdet i 1-2 andre opvisninger i foråret.

Lystrup Grand Prix rytme

Vi er et hold som består af piger i alderen 10 – 16 år som går til Grand Prix rytme gymnastik 2 – 3 gange om ugen. Vi har et fantastisk sammenhold på tværs af aldersgrupperne og vi brænder for gymnastikken. Vi deltager i opvisninger og konkurrencer over hele landet. Det bedste er at stå på gulvet og gøre det bedste vi har lært. Vi har set Verdensholdet flere gange og ønsker at kunne lære af Verdensholdet. Vi har selv ambitioner om det er os der står der en dag, så en god start ville være at have en workshop sammen med dem.