Opvarmningshold til showet NAMUH i Varde

Her kan du både læse mere om de hold du kan stemme på og se en lille film om holdet.

Ungdomsmix Ribe

Holdet er et samarbejde mellem 4 lokalforeninger: Ribe Gymnastik Forening, Farup if, Kvik 70 og Hviding if. Vi er 80 friske gymnaster i alderen 16+. Niveauerne er vidt forskellige, men det gør ikke noget, for her er der plads til alle uanset niveau og uanset om man er mest til spring eller rytme. Det vigtigste er bare, at man har gå-på-mod og har lyst til at lære nye bevægelser. Udover at vi alle elsker gymnastikken, går vi også meget op i det sociale ved siden af gymnastikken. Det sociale er vigtigt for os, da det giver bedre opvisninger, når vi går på gulvet som en fælles enhed.

Instruktører: Camilla Damgaard, Jane Bom Nielsen, Johan Van Vulpen, Kim Bech, Maja Byg Olesen, Martin Bojsen Kjær og Mathilde Olesen.

ribe2.jpg

Billund - 6 klasse og op

Sammenhold, selvudvikling og leverandør til verdensholdet… Det er tre ord der beskriver dette hold. For selvom holdet er et breddehold rummer det absolut gymnastik og spring på et højt niveau. Det er der flere grunde til:  En fast og engageret trænerstab, der leverer shows i en klasse for sig  Gymnaster der føler sig som en del af et hold og mest af alt, brænder for at lave gymnastik og spring  En samhørighed og en glæde, ny som gammel på holdet, der kan mærkes helt ud til publikum.
Med 70 gymnaster og tanke på at mange unge i den aldersgruppe begynder at fokusere på en enkelt sportsgren, kan holdet kun betegnes som en succes for en by af Billunds størrelse. 

Instruktørerne formår at se hver enkelt gymnasts niveau. De sammenfletter et show, der er udover hvad man kan forvente af et breddehold. Der er altid en rød tråd i programmet, som tilrettelægges så alle gymnaster bliver udfordret på hver deres plan. En cocktail af kreativitet, dygtighed fra både instruktører og gymnaster og en stor bunke flid – det er hvad Billund Gymnastik forenings 6 klasse og opefter repræsenterer. 

Billund 6 klasse plus.jpg

Juniormix Rødding

Rødding Juniormix er et lokalforeningshold fra 7. klasse og op. Holdet rummer +50 gymnaster og ledes af et ungt instruktørteam på 6, som alle selv er tidligere gymnaster i foreningen. Den ugentlige træning foregår tirsdag aften, hvor der startes ud med fælles opstart og opvarmning. Herefter er rytme og spring opdelt den næste time, for at få det maksimale ud af hver træning.
Holdet favner bredt, både aldersmæssigt og niveaumæssigt. Der er plads til alle, nye som garvede og alle har mulighed for at blive udfordret. Weekendtræninger, sjov, leg og hygge er der bestemt også plads til, og holdet giver den altid max gas på gulvet! 
Instruktører: Louise Gejl, Trine Jensen, Anton Møbjerg Hansen, Christoffer Fyhn Mortensen, Ingvar Gotved Frederiksen & Viktor Didriksen.
RGY M Juniormix 17-18.jpg

Ølgod GU

Unge piger 16+. Vi er et hold fyldt med dygtige piger fra alderen 16 år og op som brænder for at lære og blive udfordret. Udover en god træning elsker vi et godt grin, hvilket der også er plads til. 

Instruktør: Pernille Akselsen og Malene Kruse 

Ølgod GU.jpg