Lokale hold får chancen for at varme op for Verdensholdet i 14 danske byer

På Take-Off turnéen i september kan du opleve lokale hold på gulvet lige inden DGI Verdensholdets opvisning.

Gymnasterne fra DGI Verdensholdet kommer alle fra lokale foreninger og er et godt eksempel på, hvad man kan udrette med et stærkt fællesskab i ryggen. Gymnasterne inspirerer andre til at følge deres mål og drømme, og dermed bliver styrken fra foreningslivet og deres erfaring som instruktører i lokalforeninger, vigtige redskaber på deres videre rejse ud i verden. 

Et stærkt lokalt aftryk

Inden DGI Verdensholdet viser første udgave af KATA i 14 danske byer, bliver gulvet fyldt med rutinerede gymnaster fra lokale hold. Man kommer til at opleve rytme, spring og hold med fokus på både udvikling, og det sociale fællesskab. 

Flere af holdene har tidligere haft en verdensholdsgymnast med på holdet, eller som instruktør. 

Samspillet mellem gymnaster, instruktører og DGI Verdensholdet er et rigtig godt eksempel på, hvordan motivation, erfaring og drivkraft danner en cirkel omkring gymnastikken i foreningerne.

Når DGI Verdensholdet turnéer rundt i Danmark på Take Off turnéen, ønsker vi at vise et opvisningshold frem i hver by. Det er en rigtig god måde at sprede motivation på.

DGI Verdensholdet laver ca. 200 shows og mere end 250 workshops på Verdensturnéen. Formålet er, at fremme dialogen om idræt og sundhed på tværs af grænser og inspirere børn og unge til at forfølge deres drømme gennem sundhed, idræt og fællesskaber med alle de fordele det følger med sig.

De fleste unge gymnaster har en drøm om at optræde i en stor hal foran et feststemt publikum. En drøm, der bliver til virkelighed for 14 lokale hold efter sommerferien.