Opvarmningshold til showet QUA i Vejle

Når DGI Verdensholdet kommer til Vejle med deres show QUA kan du stemme på følgende hold.

Talentholdet fra Hedensted

Vi er et opvisningshold med base i Hedensted Gymnastikforening, hvor vi på lige vilkår med alle andre lokalforeningshold forsøger at skabe et tilbud til unge gymnaster i vores område. 

Vi er 100% et opvisningshold, hvor aldersgruppen hedder 8-16 år og hvor der er et max på 35 gymnaster pr. sæson. Gymnasterne fortsætter fra år til og og de som stopper erstattes gennem 2 udtagelsestræninger. Vi deltager årligt i ca 14 opvisninger, plus en årlig tur til det danske mindretal i Slesvig, hvor vi laver 2 opvisninger udendørs i juni måned. 

Hvert tredje år deltager vi i en gymnastikfestival i Bürstadt, hvor vi laver 3 opvisninger af ca 10 minutter for en fyldt tysk hal med tryk på. Vores gymnaster kommer primært fra Hedenstedområdet, men vi hr også gymnaster fra Egebjerg, Horsens, Stouby, Gauerslund, Flemming, Uldum og andre mindre byer i kommunen. Vi rummer at sætte dem sammen socialt på kryds af alder, lokation og køn. I denne sæson er vi bestående af 7 drenge og 28 piger. 

På Talentholdet træner man 2 gange ugentligt, torsdage på Flemming efterskole og mandage i Hedensted. Herudover skal alle gymnaster gå på et andet gymnastikhold, hvor det er alt fra tumbling til DGI landsdelsholdene vores gymnaster går på ved siden af Talentholdet. Herudover kræver vi gymnasterne 3 gange pr uge laver styrketræning der hjemme. 

Vores fokus er at tilbyde et miljø hvor der er plads til individer og mulighed for at udvikle sig til allerhøjeste gymnastiske hylde.

Instruktør:
Simon Husballe

DGI Sydøstjylland Junior SYD

Vi er et landsdelshold med 99 fantastiske unge gymnaster som går i 7-9 klasse og en god håndfuld dygtige og engagerede instruktører og vi ELSKER gymnastik! Hver søndag aften på Ågård efterskole hygger vi os og lærer nye mennesker at kende og udvikler os som gymnaster ved at arbejde med både nye spring, nye håndredskaber, forskellige nyfortolkede bevægelsesmønstre eller alternative lege som vores instruktører sætter i gang.

Vi går på gulvet med god energi og højt humør hver gang – både til træning og helt sikkert også til opvisningerne.

Instruktører:
Uffe og Rebekka