Show & Workshops

DGI Verdensholdet hjælper børn og unge i hele verden til at følge deres drømme. Med shows og dygtige gymnasters store indsats, inspirerer holdet børn og unge i hele verden til et sundt og aktivt liv.

Hvert andet år sender DGI et hold af Danmarks bedste gymnaster på turne. De skal besøge alt fra skoler og idrætscentre til flygtningelejre og slum, samt optræde på nogle af verdens berømte scener. Både i Danmark og i udlandet kan du opleve os med:


DGI Verdensholdet vil vise, at gymnastik er både leg, fordybelse og den sublime præstation. DGI Verdensholdets show er symbolet på en drøm. Det er kulminationen på gymnasternes målrettede indsats, sammenhold og arbejde på tværs af grænser. For publikum er de en mindeværdig oplevelse, der skal sikre, at drømmene lever videre i nye og stærkere lokale fællesskaber. Både i Danmark og i udlandet, når DGI Verdensholdet forsætter sin tur.

Det koster cirka 25 millioner kr. at afvikle en verdensturné. Nogle lande giver et lille overskud via billetindtægter, mens andre lande som for eksempel Afrika koster penge at være i.