Tourplan

Når holdet går på gulvet, kommer du til at opleve rytmisk gymnastik, dans og spring af højeste kaliber. DGI Verdensholdet viser gymnastik præstationer i verdensklasse, når Danmarks aller dygtigst gymnaster viser showet QUA til april og maj.

DGI Verdensholdet kan opleves i april og maj 2022. Vi glæder os til at se dig til holdets helt nye version af showet QUA.

Showet QUA er en levende fortælling om livet. Et liv hvor vi alle skal finde vores egen vej. Rejsen gennem livet kan forløbe roligt og stabilt eller være kringlet og udfordrende. Fortællingen i QUA skildrer livet med både dets op og nedture. Vi fylder rygsækken med ting og minder fra alle slags oplevelser for senere at trække på tidligere erfaringer. Udfordringer kan man vokse af, og uventede oplevelser udvider ens horisont. At dele livet med andre er et af de største privilegier, vi har, og vi ønsker at dele glæden ved de små såvel som de store ting i livet med jer. Vi glæder os.

Tryghedsgaranti

DGI Verdensholdet tager hensyn til Corona og følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi planlægger ud fra et sikkerhedsprincip og lige nu er Corona en del af helhedsbetragtningen i forhold til sikkerhed. Hvis showet bliver aflyst refunderes billetten – dog ikke gebyret.