DGI Volleyball Konference

Hvornår
22. nov kl. 17:00 - 23. nov 2019 kl. 13:00
Hvor
DGI Huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle, Danmark
Hvem
Ledere

Nummer
2019 16 90 9000

OBS, fristen for tilmelding med overnatning var 20. oktober - Tilmelding uden overnatning er stadig muligt. HVIS DU ØNSKER OVERNATNING SÅ KONTAKT Christina Gryholt Agermose, 79 40 46 13, der er en lille mulighed for at det kan lade sig gøre.

Vil du dele din viden om og ideer til hvordan DGI bliver en endnu stærkere partner for de lokale volleyballklubber, i bestræbelserne på at få flere nye medlemmer og aktive volleyballspillere? 
Så har du muligheden her. DGI Volleyball inviterer dig til konference, hvor vi vil kigge fremtidens DGI Volleyball.

Vi har brug for din indsigt fra volleyballsporten og foreningslivet, til sammen at kunne udvikle på volleyball og beachvolley. Brug også konferencen til at møde andre engagerede foreningsmennesker, danne netværk og relationer, samt være med til at sætte dagordenen for fremtidens volleyball og beachvolley i Danmark.

Du vil få viden om de aktuelle initiativer og aktiviteter i DGI Volleyball, Bevæg dig for livet Volleyball, samt samarbejdsområder med Volleyball Danmark.

Vi vil også tage en snak om fx Landsstævnet i Svendborg 2021, stævne og kursusaktiviteter og foreningsudvikling.

Der vil være mulighed for at indtræde i Idrætsledelsen. Vi skal sikre os at vi er bedst muligt repræsenteret i hele landet, men samtidigt også, at vi kan påvirke den fortsatte udvikling i volleyball i Danmark på det politiske niveau. Har du spørgsmål omkring indtrædelse i Idrætsledelsen er du velkommen til at kontakte Idrætskonsulent Karsten Vium Strandridder, karsten.vium.strandridder@dgi.dk eller på tlf.51 44 49 79. 

Se det foreløbige PROGRAM 
Praktisk: 
Mødet foregår den 22.-23. november 2019, I DGI Huset Vejle, selve overnatningen foregår på Vejle Center Hotel, der ligger i gå afstand fra DGI Huset.

Vi starter fredag kl. 17:00 og slutter lørdag ca. kl. 13:00 
Deltagelse og overnatning er gratis.

Begge dage er der indlagt aktive moduler, husk derfor tøj og indendørssko.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer