Trænerkurser og uddannelser

DGI Volleyball arbejder målrettet for at give dig de bedste og mest professionelle kurser og uddannelser, så du kan blive så god som overhovedet muligt.

Prøv at mærke godt efter i maven. Der gemmer sig en volleyballtræner, ik? DGI Volleyball er klar til hjælpe dig med at udvikle dig og få opfyldt dine mål.

Måske vil du træne dit barn? Være hjælpetræner? Eller måske stå i spidsen for din klubs seniorhold? Vi har tilbudene til dig!

DGI Volleyballs trænerkurser og uddannelser favner bredden inden for volleyball, og vi har disse tre forløb at tilbyde dig:

Tager du på et af vores tilbud, garanterer vi kyndige instruktører og fokus på faglig viden og kunnen om spillet. Vi giver dig redskaberne til gøre træningen i din klub endnu bedre, og du vil også udvikle dig individuelt og sammen med andre.

Skal din klub holde det næste kursus?

Vi tilpasser kurser og uddannelser, så de passer til netop din klub. Vil I have et kursus i jeres lokale hal, når tidspunktet passer jer, så tag fat i DGI Volleyball - vi står klar til at hjælpe, og fleksibiliteten er stor.