Generel information

WALKin Nordjylland afvikles for tredje gang i 2023. Vi glæder os til endnu en gang at byde velkommen til hele Nordjyllands motionsfest.

Afhentning af startnummer og t-shirt 

Du kan hente dit startnummer og t-shirt i tre dage op til eventet eller på afviklingsdagen. 

Læs mere om hvor og hvornår.

Omklædning

Der er i begrænset omfang mulighed for omklædning på stævnepladsen. Der vil være opsat telte, hvor du kan klæde om. Der vil ikke være mulighed for bad. 

Så lang tid har du til at komme i mål 

På årets WALK-ruter har du frem til kl. 22.30 til at komme i mål. Vi ved godt, at med lækre depoter og flotte udsigter, så kan tiden gå hurtigt. Vi har dog alligevel valgt at sætte en tidsbegrænsning på din rute, for at være sikker på, at vi får alle i mål, inden mørket falder på. Så er du også sikker på, at du bliver en del af festlighederne i målområdet med foodtrucks, ølvogne, musik og meget andet.

Væskedepoter

Der er ét depot på 8 km ruten og to på 16 km ruten. Depoterne sikrer at væskebalancen er i top, og der vil desuden være lækre sager fra bl.a. Nordthy og Vitamin Well. Du kan godt glæde dig! 

Tidtagning

WALKin Nordjylland er et motionsarrangement, hvor det er oplevelsen, der er i centrum. Derfor vil der ikke være en officiel tidtagning på ruten, da fokus er naturoplevelsen og samværet med dine nærmeste. Skal du have en tid på din gåtur, så skal du selv starte uret. 

Skattejagt for børnene på årets 8 km rute

Vores samarbejdspartner Sparekassen Danmark står igen klar med en fed skattejagt for børnene, der skal være med på 8 km ruten. Inden start går medarbejdere fra Sparekassen Danmark rundt på Stævnepladsen og deler opgavekort ud til børnene.

Undervejs på ruten vil være 5 poster med en QR-kode, som skal scannes med en telefon. Hver kode frigiver et bogstav. Tilsammen danner de fem bogstaver et kodeord, som du skal skrive på arket. Når du kommer i mål, så kan du finde den store Spire (maskot) på pladsen og aflevere arket. Gennemfører du, er der selvfølgelig en præmie til den lækkersultne.