27 km - Nørhalne / Hjallerup til Aalborg

27 km - Starten går fra enten Nørhalne eller Hjallerup.

Du kan vælge at starte i enten Hjallerup eller Nørhalne. Fælles for de to ruter er, at du kommer igennem de smukke Hammer Bakker, hvor du går på en bred grussti - med plads til at gå side om side og nyde turen sammen.

Halvvejs på ruten kan du nyde en forfriskning i Vodskov, hvor vi stiller an med lidt lækkert til jer. Turen fra Vodskov til Aalborg går langs den gamle hærvej i naturskønne omgivelser og et langt stræk frem mod Limfjordstunnelen har udsyn til fjorden. Turen gennem Limfjordstunnelen er det sidste site, inden det går tilbage langs havnefronten til Slotspladsen, hvor du kan slappe og nyde lidt stille musik, mens solen går ned.

Distancen på 27 km er oplagt, hvis du gerne vil udfordre dig selv. Der vil være et depot i Vodskov, men det anbefales også at du selv medbringer forplejning i form af vand, energi eller lignende. På ruten er der mulighed for toiletbesøg to steder - efter ca. 13 km og efter 21 km. Hvis du medbringer barnevogn, klapvogn eller lignende, skal du være opmærksom på at der vil være ujævnt terræn på ruten.

Ved tilmelding vælger du mellem tre starttidspunkter.

  • Klokken 14.00 - for dig som vil nyde naturen og går ca. 4 km i timen.
  • Klokken 15.00 - for dig som har lidt mere fart i skoene og går ca. 5 km i timen.
  • Klokken 16.00 - for dig som går ud over stepperne med ca. 6 km i timen.

Alle deltagere skal bære et fysisk startnummer synligt på maven/brystet under hele turen. Startnummeret sendes hjem til dig med Homerunner, kort før eventen. Har du købt startnummer efter 1. maj, kan du hente dit nummer på dit startsted umiddelbart før du begiver dig ud på ruten.

Du kan se ruten nærmere her - klik på den hvide firkant øverst til venstre i billedet herunder for at skifte til den rute du vil se.