Vilkår og betingelser for DGI

VILKÅR FOR KOMMUNIKATION OG SAMTYKKEERKLÆRING

Med dit ”ja tak” til at blive tilmeldt accepterer du og giver samtykke til, at DGI og DGI’s landsdelsorganisationer indsamler og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående betingelser.

Du skal være minimum 15 år for at tilmelde dig. Er du ikke 15 år, er det dine forældre, der skal tilmelde dig.

Vores brug af dine personoplysninger

Når du tilmelder dig, behandler vi følgende oplysninger om dig: Dit navn, din mailadresse, dit mobiltelefonnummer og din postadresse. Hvis du tilmelder et barn, vil de oplysninger om barnet, du oplyser os, blive behandlet på samme måde som dine oplysninger.

DGI og DGI’s landsdelsorganisationer er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger. Vi vil kun videregive dine oplysninger til tredjemand, hvis det er nødvendigt for at udføre opgaver for os - fx i forbindelse med trykning og forsendelse, og oplysningerne vil blive behandlet fortroligt og sikkert.

Læs mere om hvordan DGI behandler og beskytter dine data i vores privatlivspolitik

Hvilken information, tilbud og reklame siger du ja tak til?

Når du tilmelder dig, vil du modtage information, tilbud og reklamer om DGI’s, DGI’s landsdelsorganisationers og DGI’s lokalforeningers idrætsrelaterede arrangementer, herunder tilbud og information om deltagelse i de sports- og idrætsaktiviteter, -kurser og -uddannelser, som DGI, DGI’s landsdelsorganisationers og DGI’s lokalforeninger udbyder, samt kurser mv., som vi udbyder i samarbejde med andre organisationer og virksomheder.

Du vil også modtage information og tilbud vedrørende idræts- og arrangementsrelaterede produkter, fx uddannelsesmateriale, idrætsbeklædning og -udstyr samt merchandise fra DGI og DGI’s landsdelsorganisationer.

Du vil også modtage informationer og tilbud fra ”DGI Husene” og DGI’s samarbejdspartnere (se nedenfor) om hotelophold, leje af idræts-, kursus- og konferencefaciliteter samt om idrætsbeklædning, -udstyr, -produkter, -aktiviteter og -events.

Du vil modtage informationen og tilbud med jævne mellemrum via mail, SMS, brevpost samt målrettet annoncering på sociale medier til henholdsvis den mailadresse, det mobiltelefonnummer og den postadresse, som du har oplyst til os.

Hvordan afmelder eller retter du dine oplysninger?

Hvis du ønsker indsigt i de personoplysninger, vi har om dig, hvis du ønsker dine personoplysninger ændret eller slettet, og/eller du ønsker at framelde dig, så du ikke længere modtager henvendelser som beskrevet ovenfor, kan du sende en mail og/eller et brev til: nyheder@dgi.dk og/eller DGI, Vingsted skovvej 1, 7182 Bredsten, att. Digital marketing/dialog.

Hvem siger du ja tak til at modtage information og tilbud fra?

Ved dit ”ja tak” vil du fremover modtage information og tilbud som nævnt ovenfor samt fra og for følgende:

  • Fra og for DGI, Vingsted Skovvej 1, Vingsted, 7182 Bredsten, Cvr-nummer: 40011218.
  • Fra og for DGI’s landsdelsorganisationer. Du kan finde en oversigt over DGI’s landsdelsorganisationer her.
  • Fra DGI på vegne af ”Foreningen for DGI Huse” samt medlemmerne heraf. Du kan finde mere information om Foreningen for DGI Huse samt medlemmerne heraf her.
  • Fra DGI på vegne af DGI’s lokalforeninger i dit lokalområde. Du kan finde mere information om DGI’s lokalforeninger her.
  • Fra DGI på vegne af DGI’s til enhver tid værende samarbejdspartnere. DGI får løbende nye samarbejdspartnere. Du kan finde en liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her.

Hvis du bliver bedt om at give oplysninger om dig selv af andre end DGI eller DGI’s landsdelsorganisationer i forbindelse med dit medlemskab, fx når du tilmelder dig et arrangement hos en af DGI’s samarbejdspartnere, vil det være den organisation, som spørger om oplysningerne, der er ansvarlig for de oplysninger, du giver til dem.