Vilkår og betingelser for DGI

VILKÅR FOR KOMMUNIKATION OG SAMTYKKEERKLÆRING

Med dit ”ja tak” til at blive tilmeldt accepterer du og giver samtykke til, at DGI og DGI’s landsdelsorganisationer indsamler og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående betingelser.

Du skal være minimum 15 år for at tilmelde dig. Er du ikke 15 år, er det dine forældre, der skal tilmelde dig.

Vores brug af dine personoplysninger

Når du tilmelder dig, behandler vi følgende oplysninger om dig: Dit navn, din mailadresse, dit mobiltelefonnummer og din postadresse. Hvis du tilmelder et barn, vil de oplysninger om barnet, du oplyser os, blive behandlet på samme måde som dine oplysninger.

DGI og DGI’s landsdelsorganisationer er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger. Vi vil kun videregive dine oplysninger til tredjemand, hvis det er nødvendigt for at udføre opgaver for os - fx i forbindelse med trykning og forsendelse, og oplysningerne vil blive behandlet fortroligt og sikkert.

Hvilken information, tilbud og reklame siger du ja tak til?

Når du tilmelder dig, vil du modtage information, tilbud og reklamer om DGI’s, DGI’s landsdelsorganisationers og DGI’s lokalforeningers idrætsrelaterede arrangementer, herunder tilbud og information om deltagelse i de sports- og idrætsaktiviteter, -kurser og -uddannelser, som DGI, DGI’s landsdelsorganisationers og DGI’s lokalforeninger udbyder, samt kurser mv., som vi udbyder i samarbejde med andre organisationer og virksomheder.

Du vil også modtage information og tilbud vedrørende idræts- og arrangementsrelaterede produkter, fx uddannelsesmateriale, idrætsbeklædning og -udstyr samt merchandise fra DGI og DGI’s landsdelsorganisationer.

Du vil også modtage informationer og tilbud fra ”DGI Husene” og DGI’s samarbejdspartnere (se nedenfor) om hotelophold, leje af idræts-, kursus- og konferencefaciliteter samt om idrætsbeklædning, -udstyr, -produkter, -aktiviteter og -events.

Du vil modtage informationen og tilbud med jævne mellemrum via mail, SMS, brevpost samt målrettet annoncering på sociale medier til henholdsvis den mailadresse, det mobiltelefonnummer og den postadresse, som du har oplyst til os.

Hvordan afmelder eller retter du dine oplysninger?

Hvis du ønsker indsigt i de personoplysninger, vi har om dig, hvis du ønsker dine personoplysninger ændret eller slettet, og/eller du ønsker at framelde dig, så du ikke længere modtager henvendelser som beskrevet ovenfor, kan du sende en mail og/eller et brev til: gbt@dgi.dk og/eller DGI, Vingsted skovvej 1, 7182 Bredsten, att. Digital marketing/dialog.

Hvem siger du ja tak til at modtage information og tilbud fra?

Ved dit ”ja tak” vil du fremover modtage information og tilbud som nævnt ovenfor samt fra og for følgende:

  • Fra og for DGI, Vingsted Skovvej 1, Vingsted, 7182 Bredsten, Cvr-nummer: 40011218.
  • Fra og for DGI’s landsdelsorganisationer. Du kan finde en oversigt over DGI’s landsdelsorganisationer her.
  • Fra DGI på vegne af ”Foreningen for DGI Huse” samt medlemmerne heraf. Du kan finde mere information om Foreningen for DGI Huse samt medlemmerne heraf her.
  • Fra DGI på vegne af DGI’s lokalforeninger i dit lokalområde. Du kan finde mere information om DGI’s lokalforeninger her.
  • Fra DGI på vegne af DGI’s til enhver tid værende samarbejdspartnere. DGI får løbende nye samarbejdspartnere. Du kan finde en liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her.

Hvis du bliver bedt om at give oplysninger om dig selv af andre end DGI eller DGI’s landsdelsorganisationer i forbindelse med dit medlemskab, fx når du tilmelder dig et arrangement hos en af DGI’s samarbejdspartnere, vil det være den organisation, som spørger om oplysningerne, der er ansvarlig for de oplysninger, du giver til dem.

GENERELLE BETINGELSER FOR KONKURRENCEN: Vind 2 billetter til Verdensholdets IMANI DK-TOUR 2017.

Alle personer ældre end 15 år kan deltage i konkurrencen, som primært foregår på dgi.dk

Konkurrencen løber indtil 01.12.2016, og der gennemføres én udtrækning.

Præmien er to tilskuerbilletter til DGI Verdensholdets IMANI turné. Vinderen vælger selv hvilken forestilling han/hun ønsker billetter til. Læs mere om Verdensholdet og showet her.

Præmiens værdi er 610 kr. og billetterne kan ikke ombyttes til kontanter, eller andre DGI billetter.

Deltagelse

Konkurrencen er ikke købsbetinget og deltagere vil aldrig blive bedt om at købe produkter eller ydelser for at deltage.

Det er kun tilladt at deltage én (1) gang pr. deltager pr. konkurrence.

Kun personer bosat i Danmark og med gyldigt dansk personnummer (CPR) kan deltage i konkurrencer.

Alle deltagere skal informere DGI med korrekt fulde navn og mailadresse med mindre andet er angivet på konkurrencesiden.

Det er kun muligt at deltage i konkurrencer ved, at deltageren samtidig accepterer løbende at modtage information og tilbud fra DGI, DGI’s landsdelsorganisationer, DGI’s lokalforeninger og DGI’s samarbejdspartnere via mail, SMS og brev. Nyhedsbrevet kan til enhver tid frameldes igen.

Alle konkurrencer er offentlige og alle kan deltage så længe de overholder krav specificeret i disse betingelser.

Ansatte samt deres familiemedlemmer hos samarbejdspartnere og DGI kan ikke deltage i konkurrencer.

Udtrækning

Udtrækning af vinderen sker, hvis ikke andet er angivet på konkurrencesiden, alene på baggrund af tilfældighed ved en tilfældig trækning af numre via www.random.org.

Hvis du vinder

Vinderen vil blive kontaktet pr. mail senest 3 arbejdsdage efter konkurrencens afslutning. Ved manglende respons på mail efter 5 arbejdsdage vil vinderen miste sin ret til præmien, og den næste udtrukne vil modtage en mail umiddelbart, men maks. 3 arbejdsdage efter. Ved ingen respons fra de udtrukne vindere vil der blive udtrukket en ny mulig vinder, indtil en vinder er fundet.

Vinderen vil modtage deres præmie inden for en periode på maks. 14 arbejdsdage. Der tages dog forbehold for force majeure, strejke og andre fænomener, der kan forsinke eller forhindre leveringsprocessen.

Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller ydelser, ej heller kontanter.

Det er alene den vindende deltagers pligt at betale for eventuelle afgifter og skatter til staten i forbindelse med udlevering af præmier.

Hvis præmien returneres til afsenders adresse eller på anden måde ikke bliver modtaget af vinderen, vil vinderen miste sin ret til præmien.

Diskvalifikation

Deltagere, der ikke oplyser deres korrekte data, vil blive diskvalificeret.

Deltagere, der deltager flere gange i samme konkurrence, vil blive diskvalificeret.

Deltagere, der på anden måde snyder eller overtræder en til hver tid gældende lovgivning, vil blive diskvalificeret.