21. maj 2022

Vi er tilbage - og glæder os til at give dig en på opleveren den 21. maj, til det vi håber på bliver det største WALKin Nordjylland til dato. 

Det var en fantastisk opstart på eventet i år med 3500 walkere, og næste år bliver det endnu vildere. Sammen med vores to nye partnere Coolrunner og Sparekassen Danmark, præsenterer vi WALKin Nordjylland version 2.0. Det bliver en klar opgradering af oplevelsen, hvor vi på samme dag afholder vores andet store event Aalborg Halvmarathon. Det betyder nemlig at alle er en del af det fælles målområde på havnefronten - kort og godt... der bliver tryk på kedlerne og afterparty får de fedeste rammer - og uanset om du vil løbe eller gå, kan familien, vennerne eller kollegerne tage af sted sammen.

Det praktiske

Der er kommet nye ruter til, så vi nu er oppe på 7 forskellige ruter inkl. en maraton på 42 km. Det er nu også muligt at starte syd for fjorden og blive sejlet over til tunnelrøret i Rib-båd. Alle ruter går selvfølgelig igennem Limfjordstunnelen på turen tilbage til Slotspladsen, hvor et massivt målområde deles med Aalborg Halvmarathon løberne.

Vi glæder os og håber du vil med til motionsfesten.

20190512MBR0548.jpgDistancerne

WALKin Nordjylland er et arrangement, som giver en helt speciel WALK-oplevelse. Du kan vælge mellem seks forskellige distancer, som passer til dit behov - det kan være den helt korte på 8 km, som er bynære oplevelse, eller du kan prøve kræfter med kongedistancen 42 km. Og så er der selvfølgelig alt derimellem. Alle ruterne går gennem Limfjordstunnelen og giver jer en helt unik oplevelse.

Du har mulighed for seks WALK-distancer: 
  • 8 km i Aalborg
  • 13 km fra Vodskov til Aalborg
  • 14 km fra Aalborg Øst til Aalborg 
  • 17 km i Aalborg
  • 27 km fra Nørhalne eller Hjallerup til Aalborg
  • 42 km fra Dorf til Aalborg