Velkommen til WALKin Nordjylland

WALKin Nordjylland er en fællesbetegnelse for en række gang-events i Nordjylland, som arrangeres i et tæt samarbejde mellem lokale foreninger og DGI Nordjylland. Til alle WALKin events er fokus rettet mod oplevelsen af Nordjyllands smukke natur og lokalsamfund, det sociale samvær og event-oplevelsen, vi skaber sammen.

Her på siden finder du informationer om kommende lokale WALKin events, DGI Nordjyllands eget store WALKin event i Aalborg, inspiration og artikler om gang som motionsform, samt kontaktoplysninger til de DGI-konsulenter, som står klar til at besvare dine spørgsmål.

WALKin Nordjylland vender tilbage til Aalborg d. 2. juni 2024


I 2023 marcherede mere end 2500 glade WALK-deltagere gennem Limfjordstunnelen sammen med 4000 løbere. Til næste års event har vi lagt op til endnu en fælles motionsoplevelse – denne gang for de morgenfriske!

WALKin Nordjylland afholdes endnu engang sammen med Aalborg Halvmarathon, og vi har forberedt os på endnu et brag af en motionsoplevelse, når vi mødes i den første sommersol til morgenkaffe inden afgang.

Starten går kl. 07.30, og herfra venter dig en formiddag i festligt selskab på en rute, som kun kan gås på denne ene dag.

Vi har samlet festen, og allerede fra start er kulissen malet, med fjorden i baggrunden, flankeret af Utzon Center og Aalborghus Slot. Alt efter hvilken distance du vælger, kan du se frem til en særlig bynær rute med fjordudsigt eller en grønnere rute med masser af højdemeter.