13. maj 2023 - get ready

Den 13. maj klokken 18.30 skyder vi 2023 udgaven af WALKin Nordjylland i gang og vi glæder os allerede helt vildt til at have dig med! 

Turen går selvfølgelig gennem Limfjordstunnelen - og uanset om du har været med før, eller har eventen til gode, er der en ordentlig en på opleveren i vente. 

Vi skruer på knapperne og...

 • sætter fut i underholdningen med mange flere sites på ruterne, og samtidig trækker vi oplevelsen tættere på jer, så motionsoplevelsen bliver mere intens.

 • gentænker målområdet, som vi igen i 2023 deler med Aalborg Halvmarathon, så opløbsstrækningen bliver den samme som løberne benytter – det giver en vildere stemning.

 • samler festen, og allerede fra start er kulissen malet, med fjorden i baggrunden, flankeret af Utzon Center og Aalborghus Slot.

Har du familie eller venner, der hellere vil snøre løbeskoene? 

Bare rolig - de kan også få en tur gennem Limfjordstunnelen - og I kan altså tage af sted sammen og få en oplevelse, der sætter sig på nethinden. 

WALKin Nordjylland deler start- og målområde med Aalborg Halvmarathon, der er vores store gang-arrangement. I kan derfor slappe af sammen på havnefronten og dele jeres oplevelser.

Se mere her

Se her...

 • 8 kilometer
  Tag hele familien med

  På denne distance kan hele familien være med. I kan bl.a. se frem til fjordudsigt på HELE turen, særlig adgang gennem det nye Stigsborg Brygge, en tur over Limfjordsbroen og naturligvis den spektakulære tur gennem Limfjordstunnelen.

  Barnevogne, babyjoggers, kørestole mv. er velkomne - og måske ungerne på løbehjul?

 • 16 kilometer
  Lidt mere til benene

  Er du til en mere udfordrende tur i vandreskoene, er det 16km ruten du skal hoppe med på.

  Stigsborg Brygge, Limfjordsbroen og tunnelen er også inkluderet her, og du kan desuden glæde dig til naturskønne områder, fantastisk udsigt over kridtgravene, og høj puls i Nørresundbys bakker.

  Barnevogne, babyjoggers, kørestole mv. kan ikke medbringes på denne distance. Der er simpelthen for meget terræn, trapper og bakker.

 • Se traileren
  Tilmelding starter 14. november

 • Q/A
  Svar på lidt af hvert.

  Hvornår foregår WALKin Nordjylland?

  WALKin Nordjylland skydes i gang lørdag den 13. maj klokken 18.30

  Hvorfor er WALKin Nordjylland et aften-arrangement?

  Der er flere grunde til vi har valgt, at WALKin Nordjylland skal afholdes lørdag aften. Det handler i første omgang om det tidsrum vi har mulighed for at benytte Limfjordstunnelen. Et arrangement lørdag eller søndag morgen, giver store begrænsninger i kapaciteten af deltagere, og vi vil derfor hellere have mulighed for at mange flere kan få oplevelsen.

  Ved at afholde WALKin lørdag aften, har vi også mulighed for at lave et fælles event med Aalborg Halvmarathon. Man kan nu tage af sted sammen i fællesskaber, uanset om man vi løbe eller gå en tur – og få en fælles oplevelse gennem Limfjordstunnelen.  

  Hvorfor er der kun to ruter i 2023?

  Deltagerevalueringerne fra sidste udgave af WALKin Nordjylland fortalte os at der er behov for at gøre ruterne mere spændende, og det er svært når man skal tilbagelægge lange distancer på asfalt for at komme ind til Aalborg.

  Derfor har vi valgt at trække ruterne tættere ind og starte med turen gennem Limfjordstunnelen. Har du lyst til at gå længere distancer, planlægger vi at lave lokale lange gå-ture, sammen med foreningslivet i Nordjylland. Vi lancerer derfor i 2023 en række arrangementer under paraplyen WALKin Nordjylland. Du kommer altså til at gå i den lækre natur ved Rebild, Blokhus, Skagen osv. i stedet – og her kan vi få længde på naturruterne.

  Hvor gammel skal man være for at deltage i WALKin Nordjylland?

  WALKin Nordjylland er for alle. På 8 km er der mulighed for at tage barnevogn, kørestol mv. med hele vejen rundt – også gennem Limfjordstunnelen.

  Hvorfor er der ikke T-shirt med i prisen

  Vi har valgt at T-shirt er et tilkøb af to årsager. For det første vil vi gerne lave så billig en pris som muligt, så vi får endnu flere med. Den anden grund er, at vi fra deltagerevalueringerne ved, at mange smider deres t-shirt ind bagest i skabet når turen er slut. Det synes vi er spild af ressourcer.

  Må man have barnevogn, klapvogn eller babyjogger med?

  Til WALKin Nordjylland kan du have barnevogn, klapvogn, kørestol eller babyjogger med på 8 km ruten. 16 km ruten har for mange trapper og terræn, der gør det umuligt at komme hele vejen rundt.  

  Er Limfjordstunnelen lukket for trafik?

  Hverken Limfjordstunnelen eller broen er på noget tidspunkt spærret for trafik - og du kan derfor hele tiden komme igennem. Trafikken ledes over i nordgående tunnelrør klokken 18.00 og resten af aftenen. Forvent derfor lidt længere rejsetid end normalt.