DGI Storstrømmen

Hver dag rådgiver og hjælper vi vores medlemsforeninger. Vi kender det lokale foreningsliv, har et stort kommunalt netværk og andre stærke samarbejdspartnere i området.

Styrken ligger i fællesskabet! Vi samarbejder med foreninger, kommuner og mange flere om at få så mange danskerne som muligt ud i naturen, ind på banerne og ind i hallerne. 

I DGI Storstrømmen tilpasser vi vores aktiviteter, så de passer lokalt. Det betyder, at vi kan understøtte udviklingen i netop din forening og dit område. Hvad enten du har brug for uddannelse af trænere, hjælp til organisering eller søger konkrete idrætstilbud, så byder vi gerne ind med vores ressourcer, erfaring og netværk.

DGI Storstrømmen dækker seks kommuner: Stevns, Faxe, Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland Kommuner. Vi har omkring 63.000 medlemmer fordelt på knap 400 medlemsforeninger, der dyrker et væld af forskellige idrætter.

Ta' endelig fat i os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp

Vores mål er at give din forening de bedste muligheder - og vi hjælper gerne med alt fra lån af udstyr til foreningsudvikling og juridisk rådgivning.

Husk, at tjekke alle vores lokale arrangementer ud, eller læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din forening.