DGI Storstrømmen

Styrken ligger i fællesskabet. Derfor samarbejder vi både med foreninger, kommuner og eksterne samarbejdspartnere om at få så mange danskerne som muligt ud i naturen, ind på banerne og ind i hallerne. Vi har tilbud til både børn, voksne og seniorer, begyndere og rutinerede.

Sammen med vores medlemsforeninger arbejder vi hele tiden på at give foreningslivet de bedste muligheder for at udvikle sig. Kravene til idræt og motion er i konstant forandring, men det kræver, at foreningerne er udviklingsparate og villige til at flytte sig, så de altid er klar til at møde medlemmernes behov.

Derfor tilpasser vi vores aktiviteter, så de passer lokalt og understøtter udviklingen i netop din forening. Hvad enten du har brug for uddannelse af trænere, hjælp til organisering af foreningen eller konkrete idrætstilbud, så har vi med garanti noget på hylderne.

Vi dækker seks kommuner i et stort geografisk område, der strækker sig fra Nakskov i vest og Gedser i syd til Møn i øst og Haslev i nord. Vi har omkring 63.000 medlemmer fordelt på knap 400 medlemsforeninger, der er aktive i en lang række idrætsgrene.

Her på siden har du mulighed for at læse meget mere om det alsidige arbejde, der udføres af både frivillige og ansatte i DGI Storstrømmen hver eneste dag. Hvis du mangler noget - enten viden, oplysninger eller andre informationer, så tøv ikke med at kontakte os.