Aflysning i 2021 - vi ses den 22. maj 2022

Kære løbere.

Vi er mange som glæder os til endnu en løbetur gennem Limfjordstunnelen - men det bliver desværre ikke i 2021.

Genåbningen af foreningslivets aktiviteter giver igen mulighed for at afholde lokale motionsarrangementer af forskellig størrelse i hele Nordjylland. Det betyder at vi kigger ind i et efterår, som bliver tæt pakket af arrangementer i hele regionen – arrangementer der normalt ligger i efteråret og genererer økonomi til foreningslivet, så endnu flere kan komme ud og være fysisk aktive i et sundt fællesskab.

Under nuværende forsamlingsloft, har vi ingen mulighed for at afholde Aalborg Halvmarathon i maj måned – og uanset hvor vi flytter så stort et arrangement hen i efteråret, kommer vi til at konkurrere med de lokale motionsløb som har stor betydning for den enkelte forening. Det ønsker vi ikke.

Derfor har DGI Nordjyllands bestyrelse besluttet at aflyse Aalborg Halvmarathon i 2021 – men vi vender stærkt tilbage den 22. maj 2022. Datoen ligger fast og turen går selvfølgelig gennem Limfjordstunnelen igen. 

Vi håber også på, at I alle vil støtte op om de mange lokale motionsløb hen over sommeren og efteråret. Der findes masser af både store og små løb i det nordjyske, som alle fortjener al den opbakning de kan få.Deltagergebyret refunderes

Aflysningen betyder, at alle der er tilmeldt på nuværende tidspunkt, får refunderet det fulde deltagergebyr. Vi sender en mail direkte til jer med instruktioner om, hvordan det foregår praktisk – og håber på, I er klar på at tilmelde jer igen, når vi åbner op for løbefesten til Aalborg Halvmarathon 2022. Det hører I nærmere om den kommende tid.

IMG_6475.JPG

Oplev Aalborg Halvmarathon

Andre spændende løbetilbud fra DGI