13. maj 2023 - get ready!

Den 13. maj klokken 18.30 skyder vi 2023 udgaven af Aalborg Halvmarathon i gang og vi glæder os allerede helt vildt til at have dig med! 

Turen går selvfølgelig gennem Limfjordstunnelen - og uanset om du har været med før, eller har løbet til gode, så der er der en ordentlig en på opleveren i vente. 

Vi skruer på knapperne og giver jer endnu mere underholdning og meget tættere på, så du f.eks. kommer til at løbe igennem en lydmur og et visuelt inferno, der lige giver lidt ekstra kræfter når det bliver lidt hårdt på løbeturen. 

Igen næste år deler vi start- og mål med WALKin Nordjylland, så I kan tage af sted hele familien, med kollegerne eller vennerne - og vi gentænker hele set-uppet, så fællesskabet kommer endnu mere i centrum. 

En gå-tur i stedet? Tag venner og familien med

Har du familie eller venner, der ikke lige er hooked på at snøre løbeskoene? 

Bare rolig - de kan også få en tur gennem Limfjordstunnelen - og I kan altså tage af sted sammen og få en oplevelse, der sætter sig på nethinden. 

Aalborg Halvmarathon deler start- og målområde med WALKin Nordjylland, der er vores store gang-arrangement. I kan derfor slappe af sammen på havnefronten og dele jeres oplevelser.

Se mere her

Se her...

 • Se traileren
  Tilmelding starter 14. november

 • Q/A
  Svar på lidt af hvert.

  Hvornår foregår Aalborg Halvmarathon?

  Aalborg Halvmarathon skydes i gang lørdag den 13. maj klokken 18.30

  Hvorfor er Aalborg Halvmarathon et aftenløb?

  Der er flere grunde til vi har valgt, at Aalborg Halvmarathon skal afholdes lørdag aften. Det handler i første omgang om det tidsrum vi har mulighed for at benytte Limfjordstunnelen. Et arrangement lørdag eller søndag morgen, giver store begrænsninger i kapaciteten af deltagere, og vi vil derfor hellere have mulighed for at mange flere kan få oplevelsen.

  Ved at afholde løbet lørdag aften, har vi også mulighed for at lave et fælles event med WALKin Nordjylland. Man kan nu tage af sted sammen i fællesskaber, uanset om man vi løbe eller gå en tur – og få en fælles oplevelse gennem Limfjordstunnelen.  

  Hvor gammel skal man være for at deltage i Aalborg Halvmarathon?

  Aldersgrænsen for at deltage i Aalborg Halvmarathon er 15 år. Løbet foregår på en ikke afspærret rute – og derfor skal man have en god trafikforståelse for at deltage.

  Hvorfor er der ikke T-shirt med i prisen

  Vi har valgt at T-shirt er et tilkøb af to årsager. For det første vil vi gerne lave så billig en pris som muligt, så vi får endnu flere ud at løbe. Den anden grund er, at vi fra deltagerevalueringerne ved, at mange smider deres t-shirt ind bagest i skabet når løbet er slut. Det synes vi er spild af ressourcer. 

  Må man have barnevogn, klapvogn eller babyjogger med?

  Til Aalborg Halvmarathon er det ikke tilladt at have hverken barnevogn, klapvogn eller babyjogger med. Eneste undtagelse er Team Tvilling, der helt specielt får lov til at starte bagest med deres vogne.  

  Er Limfjordstunnelen lukket for trafik?

  Hverken Limfjordstunnelen eller broen er på noget tidspunkt spærret for trafik - og du kan derfor hele tiden komme igennem. Trafikken ledes over i nordgående tunnelrør klokken 18.00 og resten af aftenen. Forvent derfor lidt længere rejsetid end normalt.