X i kalenderen 12. maj

Vi er stolte over endnu en gang at kunne byde hjerteligt velkommen til en fantastisk løbeoplevelse i hjertet af Aalborg.

Aalborg Halvmarathon 2019 afholdes 12. maj, med en rute der selvfølgelig går gennem Limfjordstunnelen - og det bliver endnu en løbefest af de helt store. Limfjordstunnelen har 50 års jubilæum, og det skal selvfølgelig fejres med manér.

På halvmarathon-distancen er den onde bakkespurt væk - til gengæld kan løberne du se frem til en tur gennem Aalborg Zoo og en rute der i højere grad er afspærret for øvrig trafik end tidligere. 10 Km løberne får en smukkere tur på Nørresundbysiden - og ender i fest og farver i målområdet på Honnørkajen. 

Og så er der det nye skud på stammen - en 5 km walk, som du kan læse mere om her på siden. 

Vi glæder os!

Tilmeld dig 10 km løb eller Halvmarathon

Tilmeld dig 5 km Walk

Køb et print-selv gavekort til 10 km eller Halvmarathon

NYHED - 5 Km Walk

Som noget helt nyt kan du nu blive en del af motionsoplevelsen Aalborg Halvmarathon på gå-ben. 

Vi har i samarbejde med Aalborg Kommune etableret en 5 km lang gåtur - som selvfølgelig også går gennem Limfjordstunnelen.

Det betyder at du kan tage hele familien med - du må nemlig have både klapvogn og løbevogn med på turen. Eneste krav til deltagelse er at de første 1,5 km kan tilbagelægges på max. 30 minutter. 

Selve gå-turen starter på Nørresundbysiden hvor første step er turen gennem tunnelen. Herefter går det tilbage til Honnørkajen og festen med alle de andre deltagere. 

Tilmeld dig 5 km Walk

Tilmeld dig 10 km eller Halvmarathon

Andre spændende løbetilbud fra DGI