RACEDAY! Velkommen

Det er svært ikke at have den vildeste optur over det vejr vi får glæde af i dag - og vi er SÅ klar til at tage imod jer. 

Faktisk er vi så klar, at nummerudleveringen starter allerede klokken 15.00 på Toldbod plads. Kom i god tid - vi mangler stadigvæk at komme af med en del numre. 

 • Tjek programmet i dag her
 • Tjek trafik og parkering her
 • Tjek de bedste tilskuer-sites her
 • Tjek ruterne ud her

Trafik på dagen

Vi bliver rigtig mange mennesker i byen - mere end 4000 løbere og 2500 walkere. Derfor fylder vi lidt i gadebilledet, og er nødt til at påvirke mulighederne for at køre i bil en anelse. Lige så snart vi kan, flytter vi de enkelte afspærringer og åbner op for trafik.

Både Limfjordstunnelen og Limfjorsbroen kan frit passeres hele dagen.

kortet her, kan du se hvor vi kommer til at spærre af - og i hvilket tidsrum. Hvis du skal afholde et arrangement på dagen og er usikker på hvordan WALKin Nordjylland påvirker dig, kan du kontakte Torben Lauritsen på 20 92 45 35 - så finder vi den bedste løsning sammen.

Se her...

 • Se traileren
  Tilmelding starter 14. november

 • Q/A
  Svar på lidt af hvert.

  Hvornår foregår Aalborg Halvmarathon?

  Aalborg Halvmarathon skydes i gang lørdag den 13. maj klokken 18.30

  Hvorfor er Aalborg Halvmarathon et aftenløb?

  Der er flere grunde til vi har valgt, at Aalborg Halvmarathon skal afholdes lørdag aften. Det handler i første omgang om det tidsrum vi har mulighed for at benytte Limfjordstunnelen. Et arrangement lørdag eller søndag morgen, giver store begrænsninger i kapaciteten af deltagere, og vi vil derfor hellere have mulighed for at mange flere kan få oplevelsen.

  Ved at afholde løbet lørdag aften, har vi også mulighed for at lave et fælles event med WALKin Nordjylland. Man kan nu tage af sted sammen i fællesskaber, uanset om man vi løbe eller gå en tur – og få en fælles oplevelse gennem Limfjordstunnelen.  

  Hvor gammel skal man være for at deltage i Aalborg Halvmarathon?

  Aldersgrænsen for at deltage i Aalborg Halvmarathon er 15 år. Løbet foregår på en ikke afspærret rute – og derfor skal man have en god trafikforståelse for at deltage.

  Hvorfor er der ikke T-shirt med i prisen

  Vi har valgt at T-shirt er et tilkøb af to årsager. For det første vil vi gerne lave så billig en pris som muligt, så vi får endnu flere ud at løbe. Den anden grund er, at vi fra deltagerevalueringerne ved, at mange smider deres t-shirt ind bagest i skabet når løbet er slut. Det synes vi er spild af ressourcer. 

  Må man have barnevogn, klapvogn eller babyjogger med?

  Til Aalborg Halvmarathon er det ikke tilladt at have hverken barnevogn, klapvogn eller babyjogger med. Eneste undtagelse er Team Tvilling, der helt specielt får lov til at starte bagest med deres vogne.  

  Er Limfjordstunnelen lukket for trafik?

  Hverken Limfjordstunnelen eller broen er på noget tidspunkt spærret for trafik - og du kan derfor hele tiden komme igennem. Trafikken ledes over i nordgående tunnelrør klokken 18.00 og resten af aftenen. Forvent derfor lidt længere rejsetid end normalt.

 • Afhentning af startnummer og t-shirt
  Se hvor og hvornår.
 • Se kort over Stævnepladsen her