21. maj 2022

Vi er tilbage - og glæder os til at give dig en på opleveren den 21. maj, til det vi håber på bliver det største Aalborg Halvmarathon til dato. 

Det har været to års ufrivillig pause, men tiden er brugt på at skabe en ny og spændende løbeoplevelse til jer alle, sammen med lokale løbeklubber og vores to nye partnere Coolrunner og Sparekassen Danmark. 

Derfor kan vi i fællesskab præsentere Aalborg Halvmarathon version 2.0. Det bliver en klar opgradering af oplevelsen, hvor vi på samme dag afholder vores andet store event WALKin Nordjylland. Det betyder nemlig at alle er en del af det fælles målområde på havnefronten - kort og godt... der bliver tryk på kedlerne og afterparty får de fedeste rammer. Det betyder nemlig at uanset om du vil løbe eller gå, så kan familien, vennerne eller kollegerne tage af sted sammen.

Det praktiske

Du kan til Aalborg Halvmarathon som sædvanlig løbe 10 km eller en halvmaraton. Begge ruter går selvfølgelig gennem Limfjordstunnelen og du kan også få et glædeligt gensyn med turen igennem Aalborg Zoo. Ud over mere underholdning undervejs og et massivt målområde på havnefronten, er det nyt at du ikke skal tidligt op. Til gengæld får du en lækker aftentur og ny tunneloplevelse, hvis du har været med før.

Vi glæder os og håber du vil med til løbefesten

IMG_6475.JPG

Vil du hellere gå en tur?

Så er det ikke her det foregår, men på www.walkinnordjylland.dk