X i kalenderen 12. maj

Vi er stolte over endnu en gang at kunne byde hjerteligt velkommen til en fantastisk løbeoplevelse i hjertet af Aalborg.

Aalborg Halvmarathon 2019 afholdes 12. maj, med en rute der selvfølgelig går gennem Limfjordstunnelen - og det bliver endnu en løbefest af de helt store. Limfjordstunnelen har 50 års jubilæum, og det skal selvfølgelig fejres med manér.

På halvmarathon-distancen er den onde bakkespurt væk - til gengæld kan løberne du se frem til en tur gennem Aalborg Zoo og en rute der i højere grad er afspærret for øvrig trafik end tidligere. 10 Km løberne får en smukkere tur på Nørresundbysiden - og ender i fest og farver i målområdet på Honnørkajen. 

Vi glæder os!

Tilmeld dig 10 km løb eller Halvmarathon

Køb et print-selv gavekort til 10 km eller Halvmarathon

5 km walk er udsolgt - vi opretter en "byttebørs-tråd" på Facebook til marts.

Vi er blevet certificeret

Din garanti for et løb af høj kvalitet

I Danmarks Officielle Løbskalender er kvalitetsstemplede motionsløb i Danmark samlet. Kalenderen er garant for velorganiserede løb med et højt niveau af service og sikkerhed.

Løberne er garanteret kvalitet, service og sikkerhed, hvis de vælger løb her. Alle løb i kalenderen er certificeret af DGI og Dansk Atletik Forbund, hvilket betyder at arrangørerne lever op til en række kriterier indenfor sikkerhed og service.

Læs mere om kriterierne her

Andre spændende løbetilbud fra DGI