Dét kan I bruge Foreningsservice til

DGI Foreningsservice giver dig et overblik over informationer, der vedrører dig og din forening.

Med DGI Foreningsservice kan din forening:

  • Tilmelde til kurser, skole, lejre m.m. og holde overblik over de tilmeldte.
  • Lave en dokumentationsrapport til ansøgning om kommunalt tilskud til kurser.
  • Holde oversigten med foreningsledelsen/instruktører ved lige. DGI anvender disse oplysninger til udsendelse af information og magasinet UDSPIL.
  • Finde alle tidligere instruktører og bestyrelsesmedlemmer, som har været på DGI arrangementer.
  • Få overblik over instruktørernes kompetencer, dvs. kurser og certificeringer.
  • Beskrive foreningen, opdatere foreningens kontaktoplysninger samt oprette links til sociale medier. Oplysninger vises på dgi.dk og Find idræt.
  • Vise foreningens aktivitetstilbud.
  • Oprette og styre en pengeindsamling til et nyt klubhus, en kunstgræsbane og lignende.

Foreningsservice: Log in her

Hvem har adgang?

Alle foreningens bestyrelses- og udvalgsmedlemmer kan gå ind i Foreningsservice. Adgangen er personlig og kræver, at du har en tilknytning til foreningen. Hvis du er oprettet i databasen med en foreningstilknytning, kan du få et brugernavn og adgangskode. Se videoen om, hvordan det gøres i praksis!

Anvender din forening Conventus, behøver I ikke oprette bestyrelse, udvalg, trænere og instruktører i Foreningsservice, idet data automatisk synkroniseres mellem Conventus og Foreningsservice. Læs om det i vejledningerne fra Conventus.

Meld til og fra online

Med online-tilmelding kan du tilmelde dig og dine instruktører til kurser, arrangementer, stævner osv. Fra Foreningsservice kan du sende en tilmeldingsopfordring til en instruktør/træner, eller du kan som bestyrelsesmedlem hjælpe ham eller hende med tilmeldingen. 

Du kan selv ændre din tilmelding, hvis du for eksempel ombestemmer dig i forhold til valg af kursusmodul eller størrelsen på t-shirten. Du kan også afmelde dig et arrangement. Det samme gælder for dem du har tilmeldt via Foreningsservice.

Stand by-listen - hvis kurset er overtegnet

Er et kursus overtegnet, kan du komme på stand by-liste, og du får automatisk en mail, hvis der kommer en ledig plads. Ledige pladser udbydes efter først-til-mølle-princippet.

DGI-tilskud til deltagelse i kurser

For at få DGI-tilskud skal trænere, instruktører og bestyrelsesmedlemmer være tilknyttet foreningen og foreningen skal være medlem af DGI.

Kommunetilskud

Bemærk, at de fleste kommuner giver tilskud til kurser for bestyrelse, trænere  og instruktører. Se reglerne på din kommunes hjemmeside.

Et godt overblik

I DGI Foreningsservice kan du som foreningsleder se en aktuel liste over trænere, instruktører og foreningsledere din forening har tilmeldt til kurser og arrangementer i DGI. Så har du overblikket, selv om andre har stået for tilmeldingerne. Du kan også se, hvilke DGI-kurser og -uddannelser trænere og instruktører tidligere har deltaget i.

Nemt at registrere

I Foreningsservice kan du let registrere flere instruktørtyper på den enkelte i én omgang. Det gør det let at registrere og få overblik over foreningens trænerstab.

Gratis abonnement på DGI magasinet Udspil

Bestyrelsesmedlemmer, trænere og instruktører kan få DGI magasinet Udspil gratis, når de er registreret i Foreningsservice. Du angiver blot, at du ønsker at nyoprettede skal modtage Udspil. Og husk korrekt registrering af postadresse.

Gratis synlighed

dgi.dk/foreninger kan alle søge foreninger og idrætter. For at potentielt nye medlemmer kan finde din forening, er det vigtigt at jeres kontaktoplysninger - adresse, email og telefonnummer - beskrivelse og aktiviteter er opdateret korrekt.

Er oplysninger om foreningens hjemmeside og Facebookside opdateret, kan der linkes til dem.

I regi af Bevæg dig for livet findes Find idræt, der på tværs af DIF og DGI gør det lettere for danskerne at finde en idrætsforening i deres område. Udover førnævnte oplysninger kan du angive hvor foreningen aktiviteter foregår. Så vil aktivitetsstederne blive vist på Find Idræt kortet. Du kan vedligeholde aktivitetsstederne på medlemstal.dk

DGI's kontakt til din forening

DGI anvender oplysninger i DGI Foreningsservice til at informere foreningen og foreningens frivillige om relevant nyt og spændende tilbud. Derfor er det vigtigt at oplysningerne om de tilknyttede personer, aktiviteter, medlemssystem, hjemmeside, sociale medier og generalforsamlingsmåned er opdaterede. På den måde kan DGI yde den bedste rådgivning.

Forbedring af Foreningsservice

DGI arbejder løbende på at forbedre Foreningsservice, så foreninger får mere ud af at logge ind. Har du ønsker i den forbindelse, kan du skrive en mail til tina.samsoe.udholm@dgi.dk.