Vi bevæger verden - mod mere oplysning, mere sundhed og mere fællesskab

Kom med på Hold 13

Fra den 1. december til 6. januar er det muligt for gymnaster, at søge ind på DGI Verdensholdet 2021-2022. Udtagelsen foregår i februar. 

FAQ - Værd at vide om Hold 13

Hvordan tilmelder jeg mig udtagelsen? Fra den 1. december til 6. januar er det muligt for gymnaster, at søge ind på DGI Verdensholdet 2021-2022. Ansøgningen sker elektronisk her fra siden.
Pga. situationen i verden, er der en risiko for at Verdensturnéen 2021-2022 bliver aflyst. Vi åbner op for tilmeldingen til udtagelsen til DGI Verdensholdet 2021-2022, med forbehold for at turen ikke bliver til noget. Vi afholder kun udtagelsen, hvis vi kan se muligheden for en verdensturné.
Hvilke krav er der til gymnasterne på DGI Verdensholdet? Tjek om du opfylder kravenet, før du sender os din ansøgning om at blive gymnast på DGI Verdensholdet. Du kan læse om krav for optagelsen her.
Kan jeg annullere min tilmelding? Ved afbud 24 timer inden udtagelsen påbegyndes tilbagebetales deltagergebyret. Klik her og udfyld formularen.
Kan udtagelsen afholdes? Lige nu (d. 16/11) har vi en forventning om, at vi må være 50 sammen når vi rammer 12.-14. februar. Vi holder øje med reglerne, er omstillingsparate og har flere muligheder med i overvejelserne. Vi kender ikke reglerne til den tid, men går de som vi håber og forventer, så kan vi afholde en god og sikker udtagelse.
For at kunne nå planlægningen inden træningslejren og de efterfølgende turnéer ser vi uge 7 som deadline.
Corona restriktioner DGI Verdensholdet følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende, her kan du holde dig opdateret på udviklingen: Coronasmitte.dk
Hvor går turen hen, hvis holdet kommer afsted? Vi holder øje med, hvilke lande der åbner op for besøg. I skrivende stund (november 2020 :) har vi tilsagn fra flere lande i Europa, UAE, Australien og flere lande i Asien. Det arbejder vi videre med og vil stadig være afhængig af udviklingen af COVID-19.
-> Hør Mette Mogensen, fra DGI Verdensholdets Administration, fortælle om planlægningen af verdensturnéen i en verden med COVID-19
Bliver turen som den plejer at være? Der er ingen fast skabelon for verdensturnéen. Der er ikke to ture som er ens og den garanti kan vi give. Denne tur vil også blive unik og anderledes end andre ture.
-> Hør Mette Mogensen, fra DGI Verdensholdets Administration, fortælle om planlægningen af verdensturnéen i en verden med COVID-19
Sikkerhed - tages der hensyn til COVID-19? Ja, det gør der. Vi planlægger ud fra et sikkerhedsprincip generelt og lige nu er COVID-19 en del af helhedsbetragtningen i forhold til sikkerhed.
Turnéplan Vi forventer at showet QUA kan opleves på TAKE OFF Turné i efteråret 2021. Vi tager udgangspunkt i at der må være 500 tilskuere til hvert show, men kommer til at regulere alt efter de gældende restriktioner. Vi glæder os til at se dig, når hold 13 er klar med et helt nyt show. Læs mere her
Skal hold 13 lave show på Landsstævnet i 2022? Ja. Hold 13 kommer til at deltage i L2022 med show og generel inddragelse i Landsstævnet.
Mød lederteamet Det er fem velkendte ansigter, der står klar til udtagelsen, når lederteamet til februar 2021 skal sætte Hold 13. Og de glæder sig mere end nogensinde. Læs mere om lederteamet.

Lær DGI Verdensholdet bedre at kende