Nyheder

Kommunikationsmedarbejder

Din hovedopgave bliver at styrke DGI og DGI Verdensholdets brand og budskaber. Du skal have øje for, og på eget initiativ, se gode og interessante historier til presse, partnere og egne kanaler. Du skal evne at formidle og vinkle situationen, energien og passionen i ord og billeder.

Fundet i: Presse > Nyheder

Fysisk vejleder

Vi søger en fysisk vejleder til at forestå behandlinger, fysisk træning mv. på den kommende verdensturné 2018-2019.

Fundet i: Presse > Nyheder

2 Instruktører

Som instruktør rejser du med holdet, og det er din hovedopgave at udvikle og realisere et alsidigt, seværdigt, salgbart, innovativt og kreativt gymnastisk show med titlen ”NAMUH”.

Fundet i: Presse > Nyheder

Europa blev taget med storm

Hvad mange måske ikke ved, er, at den seks måneder lange verdensturné ikke er afslutningen på et verdensholds rejsen rundt til andre lande. Som noget af det sidste venter der nemlig også gymnaster og lederteam en spændende Europaturné.

Fundet i: Presse > Nyheder

Team manager

Har du stærke lederevner, tænker du visionært og langsigtet, kan du sætte mål for dine ideer og opgaver, er du empatisk og forstår du at balancere din rolle som leder i tætte menneskelige relationer, er dette job måske noget for dig !

Fundet i: Presse > Nyheder

Succesfuld Danmarksturné nærmer sig enden

Det 11. DGI Verdenshold vendte hjem til Danmark d. 23. marts og påbegyndte næsten øjeblikkeligt forberedelserne til den store Danmarksturné. I løbet af den to måneder lange turné skulle holdet vise hele landet, hvad seks måneder ude i den store verden havde gjort ved deres show IMANI.

Fundet i: Presse > Nyheder

DGI Verdensholdet - fra drøm til virkelighed

27. juni venter der en storslået og anderledes oplevelse i Musikkens Hus. Her får du mulighed for at opleve gymnastik i verdensklasse i helt unikke rammer til tonerne af live-strygere. Med tilløb fra backstageområderne kommer Verdensholdets gymnaster til at springe ind på scenen i Koncertsalen og give publikum et show, de aldrig glemmer.

Fundet i: Presse > Nyheder

Det omrejsende show

Udviklingen af showet, IMANI

Fundet i: Presse > Nyheder

Globetrotter for gymnaster

22 år i spidsen for DGI Verdensholdet. Bag tallet ligger hans kærlighed til gymnastikken og til jobbet, der har bragt ham verden rundt.

Fundet i: Presse > Nyheder

Ikke for tøsedrenge

DGI's bestyrelsesformand Søren Møller og Hanne Lene Haugaard besøgte DGI Verdensholdet sammen med holdets manager Johannes Bjerre, da holdet var i Mexico. Det var et fyldt program de kom over til, men der blev alligevel tid til at stille dem et par spørgsmål.

Fundet i: Presse > Nyheder
1/4