Nyheder

Nyt trænerteam med stærke rødder til DGI

Dinne Fredslund Andersen og Morten Asbjørn Christensen er netop ansat som instruktører for DGI Verdensholdet 2020-2021. Dinne og Morten har en lang baggrund i DGI som både gymnaster og instruktører.

Fundet i: Presse > Nyheder

Team Manager med baggrund i ledelse og foreningsliv

Bie Andersen er netop ansat som Team Manager for DGI Verdensholdet 2020-2021. Bie starter den 1. juni 2020.

Fundet i: Presse > Nyheder

Solen skinnede på Kronprinseparret og DGI Verdensholdet i Paris

DGI Verdensholdet optrådte for Kronprinsparret i Paris, da deres Kongelige Højhed åbnede det officielle besøg i Frankrig. Et erhvervsfremstød for Danmark med fokus på bl.a. sundhed.

Fundet i: Presse > Nyheder

Når tourlivet bliver svært

De seneste seks måneder har uden tvivl været fulde af store oplevelser og minder for livet. Men verdensturnéen har også været meget andet det. Savn, skader, pres og meget mere er også en del af at være af sted med DGI Verdensholdet. Signe, Niels og Viktoria fortæller her om nogle af de svære perioder på rejsen.

Fundet i: Presse > Nyheder

At finde ro i kaos

Rejsen med DGI Verdensholdet har været en øvelse i at slippe kontrollen, være omstillingsparat og lære at acceptere det uperfekte

Fundet i: Presse > Nyheder

Gymnastikken bygger bro

Kloden rundt har folk åbnet deres hjem og deres hjerter, når DGI Verdensholdet er kommet på besøg med målet om at bevæge verden gennem den danske gymnastiktradition.

Fundet i: Presse > Nyheder

Oplev DGI Verdensholdet til International GymShow

Sid på forreste række, når DGI Verdensholdet viser storslående performance til International GymShow. Spændende oplevelser er garanteret, når verdens bedste; gymnaster, akrobater, jonglører, dansere og artister performer til DGI International GymShow 2019.

Fundet i: Presse > Nyheder

Salling Fondene støtter DGI Verdensholdet i arbejdet omkring fremtidens værdier for børn og unge

I forbindelse med holdets 25 års jubilæum sætter gymnasterne projekt #næstekærlighed i gang i Aarhus. Målet er at motivere og bevidstgøre børn og unge om værdien ved et aktivt og fysisk fællesskab med #næstekærlighed i centrum.

Fundet i: Presse > Nyheder

Fremtidens værdier blandt børn og unge

#næstekærlighed #fællesskab DGI Verdensholdet viser værdierne ved det danske foreningsliv frem på smukkeste vis under workshop i Aarhus den 26. juni 2019.

Fundet i: Presse > Nyheder

På vej hjem til Danmark

Slutspurten frem mod Danmarksturnéen er for alvor sat ind. Vi befinder os nu i Skotland, hvor vi har taget hul på træningslejren, der skal gøre os 100 % klar til at vende hjem.

Fundet i: Presse > Nyheder
1/6