Nyheder

DGI Verdensholdet puster liv i gymnastikken med Take Off turné

Gensynsglæden ved igen at kunne se gymnastik er stor. Det betyder at DGI Verdensholdet optræder i flere helt udsolgte haller på deres Take Off turné.

Fundet i: Presse > Nyheder

Velkommen til showet

QUA er et festfyrværkeri af bevægelser, musik og følelser. Det er en fortælling om, at alle valg har konsekvenser, og om hvordan vi kan udvikle os som mennesker ved at vælge vores egen vej i livet.

Fundet i: Presse > Nyheder

Endelig kan vi lege, springe og danse igen

Gymnastikken har været sat på pause i meget lang tid. Derfor sætter gymnasterne på DGIs 13. Verdenshold mere end nogensinde pris på at mærke fællesskabet i gymnastikken på deres træningslejr denne sommer.

Fundet i: Presse > Nyheder

Vi styrker flere funktioner

Det er med stor fornøjelse at kunne meddele, at vi i en kombineret stilling har ansat Thomas Dahl.

Fundet i: Presse > Nyheder

Move For Fun eksporterer dansk bevægelsesglæde til børn i flere lande

Socialt udsatte børn i flere lande skal opleve glæden ved at bevæge sig. Det er målet med det nye projekt, Move For Fun, som DGI, Novo Nordisk og den internationale breddeidrætsorganisation ISCA står bag.

Fundet i: Presse > Nyheder

Gymnaster klar til DGI Verdensholdet

28 gymnaster er kommet igennem nåleøjet til DGI Verdensholdet. I 2021 og 2022 skal gymnasterne på turné rundt i Danmark og i verden

Fundet i: Presse > Nyheder

Nye redskaber til showet QUA

PE-Redskaber er klar til at udvikle nye redskaber til showet QUA. Partnerskabet har en lang historik, og når man kigger tilbage, har det været et inspirerende og legende partnerskab med stor fokus på udvikling. Det er en udvikling som begge partere er interesseret i at fortsætte.

Fundet i: Presse > Nyheder

Partnerskab med CHOPAR

Et partnerskab baseret på et fælles værdisæt, dedikation og forståelse, er indgået imellem CHOPAR og DGI Verdensholdet

Fundet i: Presse > Nyheder

Kendt lederteam sætter DGI Verdensholdet i 2021

Det er fem velkendte ansigter, der står klar til udtagelsen, når lederteamet til februar 2021 skal sætte Hold 13. Og de glæder sig mere end nogensinde.

Fundet i: Presse > Nyheder

Hele Europa sætter fokus på bevægelse

I samarbejde med ”European Week of Sport” har DGI Verdensholdet, fra den 23. - 30. september, sat fokus på bevægelse og opfordret børn og unge til at #BeActive og dyrke motion.

Fundet i: Presse > Nyheder
1/7