Nyheder

Pernille skaber ro i turnévirvar

Hverdagen på verdensturné med DGI Verdensholdet har været en mærkværdig størrelse. Da vi i oktober rejste fra Danmark, kunne jeg ikke forestille mig, at der ville komme en hverdag, når alting hele tiden forandrede sig. Sidenhen er jeg blevet klogere.

Fundet i: Presse > Nyheder

Bevæger en verden i stå

Aldrig har det været sværere at bevæge verden. Alligevel lykkedes det DGI Verdensholdet at rejse afsted med et budskab om at få gang i idræt-ten igen. Holdet oplevede en varm modtagelse af børn og voksne, som havde savnet at bevæge sig sammen.

Fundet i: Presse > Nyheder

Velkommen til showet

Showet QUA er et festfyrværkeri af bevægelser, musik og følelser. Det er udviklet med inspiration fra gymnasternes rejse i verden, hvor de har oplevet nye kulturer og en enorm glæde ved at bevæge sig.

Fundet i: Presse > Nyheder

Workshop med Red Barnet

I starten skulle både voksne og børn se os lidt an, nok mest fordi vi kommer med en masse skøre lege. Vi endte med at have den dejligste dag. Fyldt med leg, grin og høj energi

Fundet i: Presse > Nyheder

"Publikum gav os det fedeste startskud til vores danmarksturné"

Det var et nervepirrende øjeblik, da gymnasterne optrådte for første gang på deres DK-TOUR. Læs gymnasternes betragtninger om endelig at vise showet QUA efter mange måneders forberedelser.

Fundet i: Presse > Nyheder

De sidste forberedelser til et brag af en DK-TOUR

Hundredvis af timers gymnastiktræning på dansk og udenlandsk jord kulminerer meget snart i et storslået show, når DGI Verdensholdet indtager de danske haller på deres Danmarksturné.

Fundet i: Presse > Nyheder

23 shows i danske byer

Glæd dig til at opleve DGI Verdensholdet på den ultimative DK-TOUR, når holdet besøger 19 byer og laver 23 shows i april og maj 2022

Fundet i: Presse > Nyheder

Danmark, vi ses om lidt

Det har været et kæmpe eventyr at bevæge verden. Coronakrisen har gjort, at det har føltes særligt betydningsfuldt at få lov til at sætte fokus på at være aktive sammen igen.

Fundet i: Presse > Nyheder

Rørende workshop for børn i en kirke

DGI Verdensholdet besøgte en kirke, som huser børn af migrantarbejdere fra Cambodia. Børnene bor i kirken, mens deres forældre arbejder på byggepladser i Thailand. For gymnasterne var det en særlig meningsfyldt workshop.

Fundet i: Presse > Nyheder

Nyt samarbejde skaber international dialog om FN’s verdensmål

Med en tværkulturel, dialogbaseret og ung til ung tilgang har DGI Verdensholdet i tæt samarbejde med Worldperfect taget verdensmålene for bæredygtig udvikling med i rygsækken og videre ud i verden.

Fundet i: Presse > Nyheder
1/9