Nyheder

Instruktører for DGI Verdensholdet 2023-2024

Vi søger instruktører til at koreografere, realisere og instruere DGI Verdensholdets kommende show ”KATA” til turnéen i 2023-2024.

Fundet i: Presse > Nyheder

Team Manager for DGI Verdensholdet 2023-2024

Vi søger en Team Manager til at forestå den daglige ledelse og afvikling af den kommende verdensturné 2023-2024 for DGI Verdensholdet med showet "KATA".

Fundet i: Presse > Nyheder

Sidste stop på en forrygende Europaturné

DGI Verdensholdet sluttede sin rejse i Norge, hvor de gæstede en række byer, holdet aldrig før har besøgt. Tilfældigvis blev det også et familiært gensyn for holdets fysiske vejleder, der har rødder i Norge.

Fundet i: Presse > Nyheder

Danser med danske soldater i Estland

På havnen i Tallinn bor der 1500 ukrainske flygtninge på et skib. For at give dem en god oplevelse havde DGI Verdensholdet i samarbejde med danske soldater inviteret dem på land for at danse og lege.

Fundet i: Presse > Nyheder

DGI Verdensholdet møder et skandinavisk fællesskab med gymnastikken

Efter en hæsblæsende DK-TOUR, med 23 shows og mange mindeværdige gymnastikoplevelser, er DGI Verdensholdet rejst på Europaturné. Turen startede i Estland og Finland og slutter i Norge. Allerede fra turens start har holdet oplevet en stor fælles skandinavisk glæde ved gymnastikken.

Fundet i: Presse > Nyheder

Pernille skaber ro i turnévirvar

Hverdagen på verdensturné med DGI Verdensholdet har været en mærkværdig størrelse. Da vi i oktober rejste fra Danmark, kunne jeg ikke forestille mig, at der ville komme en hverdag, når alting hele tiden forandrede sig. Sidenhen er jeg blevet klogere.

Fundet i: Presse > Nyheder

Bevæger en verden i stå

Aldrig har det været sværere at bevæge verden. Alligevel lykkedes det DGI Verdensholdet at rejse afsted med et budskab om at få gang i idrætten igen. Holdet oplevede en varm modtagelse af børn og voksne, som havde savnet at bevæge sig sammen.

Fundet i: Presse > Nyheder

Velkommen til showet

Showet QUA er et festfyrværkeri af bevægelser, musik og følelser. Det er udviklet med inspiration fra gymnasternes rejse i verden, hvor de har oplevet nye kulturer og en enorm glæde ved at bevæge sig.

Fundet i: Presse > Nyheder

Workshop med Red Barnet

I starten skulle både voksne og børn se os lidt an, nok mest fordi vi kommer med en masse skøre lege. Vi endte med at have den dejligste dag. Fyldt med leg, grin og høj energi

Fundet i: Presse > Nyheder

"Publikum gav os det fedeste startskud til vores danmarksturné"

Det var et nervepirrende øjeblik, da gymnasterne optrådte for første gang på deres DK-TOUR. Læs gymnasternes betragtninger om endelig at vise showet QUA efter mange måneders forberedelser.

Fundet i: Presse > Nyheder
1/10