Nyheder

Hopper højt med udsatte børn i Buenos Aires

DGI Verdensholdet besøgte en fattig bydel i Argentinas hovedstad, Buenos Aires for at lave workshops med 150 udsatte børn og deres familier. Det var en særlig oplevelse for både børn og gymnaster.

Fundet i: Presse > Nyheder

Gymnasterne optræder for første gang i 30 graders varme

Sveden dryppede af gymnasterne, da de optrådte på EXPO Verdensudstillingen i høj solskin. DGI Verdensholdet ankom til Dubai den 5. november efter otte dage i Polen. Showet på EXPO var første varme udendørsopvisning, og det udfordrede gymnasterne i at præstere under høje temperaturer.

Fundet i: Presse > Nyheder

DGI Verdensholdet sætter leg på skoleskemaet i Polen

Coronakrisen har gjort det svært at dyrke sport og lege på skoler i hele verden. Det mærkede gymnasterne på DGI Verdensholdet, da de besøgte en polsk folkeskole for at lave workshops. Skolen ville først have workshops med lav grad af fysisk aktivitet, fordi børnene ikke var vant til at bevæge sig – det blev der heldigvis hurtigt lavet om på.

Fundet i: Presse > Nyheder

Fuld fart på tourlivet i Tyskland

Allerførste del af verdensturnéen startede med to dage i Tyskland. Her besøgte gymnasterne to danske skoler i Flensborg og Slesvig for at optræde og lave workshops. Det gav gymnasterne en ny indsigt i det danske mindretal. På den måde blev første kulturudveksling på dansk.

Fundet i: Presse > Nyheder

Verdensturnéen er begyndt

Der blev uddelt store farvelkram og fældet et par tåre, da DGI Verdensholdet forlod Danmark for at tage afsted på verdensturné. På trods af corona er rejsen endelig en realitet.

Fundet i: Presse > Nyheder

DSV Danmark og DGI Verdensholdet: Sammen bevæger vi verden

I 2021 har DGI Verdensholdet og DSV Danmark indgået et partnerskab omkring transport af holdets redskaber rundt i verden. Det er et spændende samarbejde, som parterne har ventet længe på.

Fundet i: Presse > Nyheder

En uforudsigelig verdensturné

Coronapandemien havde nær sat en stopper for DGI’s 13. Verdenshold. Men trods en aflyst udtagelse, lukkede gymnastikhaller og en fuldstændig uforudsigelig verdensturné lykkedes det alligevel at finde 28 af Danmarks allerbedste - og muligvis mest omstillingsparate gymnaster.

Fundet i: Presse > Nyheder

Det er aldrig for sent

To af gymnasterne på DGI Verdensholdet prøvede først sent kræfter med gymnastikken. I stedet havde de dyrket en anden sportsgren på eliteplan. Det har lært dem at træne målrettet, og at fællesskabet i gymnastikken skiller sig ud.

Fundet i: Presse > Nyheder

DGI Verdensholdet puster liv i gymnastikken med Take Off turné

Gensynsglæden ved igen at kunne se gymnastik er stor. Det betyder at DGI Verdensholdet optræder i flere helt udsolgte haller på deres Take Off turné.

Fundet i: Presse > Nyheder

Velkommen til showet

QUA er et festfyrværkeri af bevægelser, musik og følelser. Det er en fortælling om, at alle valg har konsekvenser, og om hvordan vi kan udvikle os som mennesker ved at vælge vores egen vej i livet.

Fundet i: Presse > Nyheder
1/8