Teamet bag DGI Verdensholdet

De teams der står bag gymnasterne består af ildsjæle med et stærkt kendskab til holdet og det at være verdensholdsgymnast.

De er med på sidelinjen og sparrer med holdet indenfor hvert sit felt. Udover et bankende hjerte for DGI Verdensholdet, er de alle i besiddelse af stærke kompetencer, der er med til at bære holdet igennem hele vejen og sikre den bedste kvalitet både i forhold til gymnasternes trivsel, men bestemt også i forhold til kvaliteten af showet.

Sundhedsudvalget

Sundhedsudvalget sikrer, at holdets sundhedsprofil følges og at arbejdet med holdets fysiske vejleder og Health Teamet fungerer optimalt. Herudover holdes en tæt kontakt med specialister på udvalgte områder.

Performanceudvalget

Performanceudvalget arbejder for at få instruktørernes gymnastiske tanker og drømme til at lykkes. Udvalget er en stærk støtte under hele processen fra ansættelse af instruktørerne og hele vejen fra tanke til holdets sidste show. Under verdensturnéen besøger performanceudvalget holdet for at sparre med instruktørerne, så holdet kommer hjem med et fantastisk show.

Vi prøver at støtte, vejlede og hjælpe dem til at nå deres mål for holdet og det gymnastiske program. Når det lykkes, når man ser instruktørernes tanker udvikle sig og blomstre, når man ser holdet stolte og tændte på gulvet, så er det meget berigende at have været en lille støttepind i den proces

Performanceudvalget