DGI Storkøbenhavn

Vi er idrætsforeningernes udviklingshus.

DGI Storkøbenhavn er idrætsforeningernes udviklingshus. Vi arbejder med at styrke idrætsforeningerne og skabe stærke fællesskaber omkring idræt, motion og bevægelse.

Vi har et 360º perspektiv på foreningen. Idrætten og foreningens medlemsaktiviteter er udgangspunktet. Det er afgørende, at foreningen har de rette tilbud til nuværende og kommende medlemmer. Men lige så vigtigt er det, at selve foreningsdelen er velfungerende: At man har nok frivillige, at man har en god organisering, og at man kommunikerer målrettet og med gennemslagskraft m.v.

I DGI Storkøbenhavn er vi eksperter i virkelighedens udfordringer for idrætsforeningerne. Vi har medarbejdere, der er specialister i foreningsudvikling, markedsføring, fundraising, frivillige, nye målgrupper, skolesamarbejde, events, sundhed og meget mere.

Vi arbejder fokuseret med projekter, der involverer centrale samarbejdspartnere såsom kommuner, specialforbund, institutioner og lokale aktører tæt på foreningerne. Vi har særligt fokus på strategiske kommunepartnerskaber, der skal udvikle foreningslivet bredt i kommunerne i Storkøbenhavn.

Desuden arbejder vi klyngeorienteret med både foreninger og institutioner, så vi sikrer bred forankring af særlige indsatser. Det kan være styrkende tiltag ift. faciliteter, flere piger eller frivillige i foreningerne.

Nedenfor under "Eksempler på samarbejde med DGI Storkøbenhavn" kan du se beskrivelser på nogle af de mange typer samarbejde, vi har med idrætsforeninger.

DGI Storkøbenhavn arbejder i 11 kommuner: Ballerup, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Hvidovre, København, Lyngby-Taarbæk, Rødovre og Tårnby.

Vi har ca. 620 medlemsforeninger med ca. 278.000 aktive idrætsfolk. Vi er omkring 55 fuldtidsansatte og mange flere, der er engageret i vores arbejde som frivillige eller lønnede instruktører. 

Se mere: Tryk på knappen ”Min landsdelsforening” øverst og se menuen foldet ud.

BSF -6-2.jpg