DGI Storkøbenhavn

Styrken ligger i fællesskabet. Derfor samarbejder vi med foreninger, kommuner og eksterne samarbejdspartnere om at få danskerne ud i naturen og ind på banerne. Børn og seniorer, begyndere og rutinerede.

Sammen med storkøbenhavnske foreninger arbejder vi hele tiden på at give foreningslivet de bedste muligheder for at udvikle sig. Kravene til idræt og motion er i konstant forandring, og det kræver at foreninger flytter sig og bliver klar til at møde medlemmernes behov. Derfor tilpasser vi vores aktiviteter, så de passer lokalt og understøtter udviklingen i netop din forening. Hvad enten du har brug for uddannelse af trænere, hjælp til organisering af foreningen eller konkrete idrætstilbud, så har vi noget på hylderne.

Vi hjælper foreningerne med at gøre en forskel. For samfundet. For idrætten. For dig.

DGI Storkøbenhavn er til for idrætsforeningerne i 11 kommuner: Ballerup, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Hvidovre, København, Lyngby-Taarbæk, Rødovre og Tårnby. Vi har ca. 450 medlemsforeninger med mere end 150.000 aktive idrætsfolk.

Idræt handler om færdigheder, men også om personlig og social udvikling - om leg og ansvar. Mødet mellem mennesker er vigtigt i idrætten, derfor bygger DGI Storkøbenhavn på demokrati, dialog, medmenneskelig respekt og engagement.