Information til vejlensere

DGI Landsstævne er Danmarks største idrætsfestival. I 2025 er det Vejle, der kan præsentere et væld af idrætsaktiviteter, fællesskab, fest og farver for tusindvis af aktive danskere.

Deltagerne og gæsterne

Over 20.000 aktive danskere vil strømme til Vejle for at deltage i DGI Landsstævne 2025 d. 3.-6. juli 2025.

Blandt deltagerne er også over 6.000 efterskoleelever, som vil tage del i de store efterskoleshows, men som også deltager i de mange sportslige aktiviteter allerede fra mandag d. 30. juni. 

Landsstævnet finder sted i forskellige områder i hele byen, og deltagere, borgere og tilskuere vil i høj grad benytte sig af byens mange muligheder.

Det forventes, at der hver dag vil være tusindvis af deltagere, der benytter sig af byens restauranter og caféer. Hertil kommer et stor antal daglige gæster, der kommer for at opleve stemningen, festen og byen. Dette betyder øgede omsætninger og travlhed for butikker, restauranter og caféer i hele uge 27.

Søndag d. 6. juli samles alle 6.000 efterskoleelever med deres forældre for at tage afsked. Også her må der forventes et stort pres på midtbyens butikker, restauranter og butikker. 

Åbningsparade

Åbningen indledes med en parade gennem byens gader. Det forventes at mere end 15.000 deltagere starter festen ved at gå optog igennem byen ud til Stævnecentrum, hvor Åbningsshowet går i gang. Det er gratis at være tilskuer til paraden.

Åbningsshow

Scenen er sat, når Landsstævnet for alvor skydes i gang med et forrygende åbningsshow torsdag d. 3. juli. Det er nødvendigt at købe en showbillet for at opleve dette show.

Idrætsaktiviteter

Landsstævnedeltagere kan vælge imellem mere end 400 aktiviteter inden for flere end 30 idrætter. Hvis du som borger ønsker at deltage i disse aktiviteter, så skal du købe en landsstævnebillet. 
Alle er velkomne til at være tilskuer til idrætsaktiviteterne. Det er gratis. 

Afslutningsshow

Landsstævnet sluttes med et brag af et Afslutningsshow, hvor der sættes et spektakulært punktum på de 4 dages fest i Vejle. Der kræves billet for at opleve dette show. 

Musikken

Dagene under Landsstævnet bliver afsluttet med musik og underholdning. Hver dag fra eftermiddag til sen aften vil der være større og mindre koncerter samt fest i festtelte. 

Andre store shows

Det er også muligt at købe showbillet til Efterskolernes Show, GymNight og Verdensholdets Show. 

Trafikken

Følg med på Vejle Kommunes hjemmeside.