Landsstævnet udskydes til 2022!

Kære alle sammen. Det bliver desværre ikke muligt at afholde Landsstævnet i 2021. Vi har derfor nu taget den beslutning, at vi rykker DGI Landsstævne til 30. juni – 3. juli 2022.

”Det har været en svær beslutning at udskyde Landsstævnet til 2022, men det er det eneste rigtige at gøre. Et Landsstævne skal være en helt særlig oplevelse for både deltagere, gæster, frivillige og værtskommunen, og corona-situationen gør det umuligt for os at planlægge på en måde, så vi kan sikre gode oplevelser med masser af idræt, bevægelse og fællesskab i 2021,” siger DGI’s formand Charlotte Bach Thomassen.

”Vi har glædet os så meget til at være værtskommune for DGI Landsstævne i 2021 og bygge videre på oplevelserne fra dengang, der var Landsstævne i Svendborg i 1994. Men vi kan ikke stå på mål for at fortsætte planlægningen af noget, hvor der er så stor usikkerhed. Derfor udviser vi rettidig omhu ved at udskyde Landsstævnet,” siger borgmester i Svendborg Kommune, Bo Hansen.

Landsstævnet handler om de store og de små fællesskaber. Det er hele Landsstævnets DNA, og som det ser ud nu, vil det ikke kunne lade sig gøre at gennemføre et landsstævne, der har begge dele med.

Vi har jer med i hjertet og ser frem mod 2022, hvor vi må mødes til en forrygende fællesskabs-revanche, som går over i historien.

Hold ud, dyrk en masse idræt og pas godt på jer selv derude. 

Stort virtuelt kram fra hele Landsstævne-teamet.

Landsstævnet direkte i din indbakke?

Mærk pulsen. Mød magien.

Det her er Landsstævnet!

Praktisk info om dit landsstævne

Hvad skal du opleve?

Vil du være frivillig eller pladsholder?

Seneste nyt om Landsstævnet Vis alle artikler

Følg os på Instagram