DGI Østjylland

DGI Østjylland er en af 14 landsdelsforeninger under DGI.

Vi dækker Samsø, Odder, Skanderborg, Aarhus, Favrskov, Randers, Syddjurs og Norddjurs Kommune.

Vi har 200.609 idrætsudøvere som medlemmer gennem 675 idrætsforeninger-/klubber og skytteforeninger pr. 31. december 2016.

L2017: Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål i forhold til DGI's landsstævne i Aalborg fra 29. juni - 2. juli 2017 - også kendt som L2017 - skal du være velkommen til at kontakte en af undertegnede. Det kunne eksempelvis være spørgsmål i forhold til tilmelding, fællestransport, landsstævnetøj m.m.

Kian Mejdal
Kommunikationsansvarlig
Tlf. 2420 0892
kian.mejdal@dgi.dk

Helle Klüwer
Idrætskonsulent, Gymnastik & Fitness
Tlf. 3032 9220
helle.kluwer@dgi.dk

Bemærk også, at landsstævnesekretariatet har en hotline, hvor du kan få hjælp, fx hvis du har problemer med tilmeldingen. Dem kan du kontakte på tlf. 7940 4143 eller l2017@dgi.dk.

Hvad vil vi?

Vores mål er, at få så mange østjyder som muligt til at dyrke idræt - helst i forening. Vi tror nemlig på, at du bliver stærkere af at dyrke idræt i et fællesskab, og sammen med vores mange medlemsforeninger og frivillige gør vi en forskel. For samfundet. For idrætten. For dig.

Hvad kan vi?

DGI er Danmarks førende organisation inden for motion og breddeidræt. Derfor spænder vores aktiviteter over mange forskellige idrætsgrene. Fra street soccer til svømning over tennis og fitness til håndbold og petanque. Vi rummer det hele. Vores kerneaktiviteter er uddannelse af idrætsledere, trænere og instruktører, forenings-, aktivitets- og facilitetsudvikling, afholdelse af idrætsskoler og idrætslejre samt stævner, turneringer, events og meget mere - både tværgående og inden for de forskellige idrætter.

Hvordan er vi organiseret?

I DGI Østjylland er det bestyrelsen samt en række aktivitetsudvalg med frivillige ledere, der sammen med medarbejderne udvikler og arrangerer aktiviteter og forskellige tiltag inden for en lang række idrætsgrene, tværgående initiativer og projekter.

Vi er omtrent 35 engagerede medarbejdere i DGI Østjylland. Hver medarbejder er specialiseret inden for en eller flere idrætter, foreningsrådgivning eller projektarbejde, og vi sidder altid klar til at hjælpe jeres forening.

Flemming Poulsen, direktør