DGI Vestjylland

DGI Vestjylland er en af 14 landsdelsforeninger under DGI. Vi dækker Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Struer og Lemvig kommuner.

AFLYSNINGER

Til alle idrætsforeninger

DGI opfordrer alle idrætsforeninger til at aflyse alle aktiviteter nu.

Alle idrætsforeninger opfordres til at aflyse alle deres aktiviteter fra nu af og foreløbig frem til mandag den 13. april 2020. Det gælder både indendørs og udendørs aktiviteter.

DGI’s opfordring sker som følge af de tiltag mod corona-virus - COVID-19, regeringen er kommet med.

”Vi har et ansvar i idrætsforeningerne, som vi skal stå ved. Det er meget vigtigt, at vi følger myndighedernes opfordringer, og vi bakker fuldt ud op om de tiltag, der er taget. I DGI anbefaler vi, at alle frivillige foreninger lukker ned for tilbud og aktiviteter, både indendørs og udendørs. Det er nødvendigt i en situation som denne, hvor vi må stå sammen uden at samles,” siger DGI’s formand Charlotte Bach Thomassen.


Både indendørs og udendørs aktiviteter bør indstilles

Regeringens anbefalinger går først og fremmest på indendørs aktiviteter.

”Vi går skridtet videre her og anbefaler, at al aktivitet i foreningen indstilles, både indendørs og udendørs. For selvom foreningernes aktiviteter foregår udendørs, så er der klublokaler, omklædningsrum og andre mødesteder, hvor man samles tæt, og det bør ikke ske,” siger Charlotte Bach Thomassen.

Hverdagen vil den kommende tid blive anderledes for danskerne, der altså heller ikke vil opleve fællesskabet i idrætsforeningen.

”Det er tiltag, som rammer idrætsforeningerne hårdt. Idræt handler om at samle mennesker i fællesskaber, og det er ikke muligt i den kommende tid,” siger formand for DGI, Charlotte Bach Tomassen.

Alle DGI’s egne kurser, opvisninger, stævner og andre arrangementer aflyses foreløbig frem til mandag den 13. april 2020.

Det betyder blandt andet, at

  • DGI Vestjyllands årsmøde 25. marts er AFLYST. Ny dato meldes ud snarest mulig
  • Seniormøde 16. marts på Biblioteket i Holstebro er AFLYST

Forårsopvisningerne i

  • Gråkjær Arena 7. - 8. marts er AFLYST
  • Lemvig Idræts- og Kulturcenter 14. - 15. marts er AFLYST
  • ROFI-centret 14. - 15. marts er AFLYST
  • Ringkøbing-Skjern Kulturcenter 21. - 22. marts er AFLYST

Vi er kede af de gener og besværligheder, det måtte medføre, og vi arbejder aktivt på at undersøge, om det er muligt at flytte forårsopvisningerne til et andet tidspunkt i løbet af foråret.

Læs mere om corona - hvad anbefaler DGI.

Vi er førende indenfor forenings- og lederudvikling og har kompetencer til at vejlede, hjælpe og inspirere dig som foreningsleder til at gøre foreningsarbejdet sjovere og lettere.

Vi udbyder også uddannelser og kurser af høj kvalitet til både foreningsledere og trænere/instruktører.

DGI's aktiviteter spænder vidt - lige fra MTB, svømning, krocket, badminton, løb og meget andet, og vi har stor erfaring med at organisere professionelle stævner, turneringer, events m.m. i samarbejde med vores lokale foreninger.

Vi står klar til at hjælpe dig og din forening, så tøv ikke med at kontakte os på 79 40 42 50 eller vestjylland@dgi.dk

DGI Vestjylland består af tre egnsforeninger og deres foreninger, som udgør 280 foreninger, og vi har i alt 65.029 medlemmer.

Foreninger, som er medlem af DGI Vestjylland, får som forening adgang til en række konsulentydelser, gode serviceordninger og aftaler.

Læs mere om fordelene.