Løb i DGI

Søger du tips til effektiv løbetræning? En god løbeklub? De bedste løbekurser? Fede løbeevents? Løb er for alle.

Har du købt dine første løbesko, men svært ved at få dem på? Har du slidt de første 10 par op, men mangler ny inspiration? 

Bevæg dig for livet

Dansk Atletik Forbund og DGI har et fælles mål om at skabe optimale vilkår for motionsløbere i Danmark og få flere danskere til at løbe. Derfor har vi samlet alle de bedste initiativer og mest kompetente fagfolk inden for motionsløb i den fælles vision "Bevæg dig for livet – Løb".

Vi kan hjælpe dig med at udvikle dit løb, uanset om du er nybegynder eller erfaren. Og så er løb hos os socialt, seriøst og ikke mindst sjovt.

Motionsløb i hele landet

DGI Løbs løbeeksperter og løbeklubber udvikler hele tiden nye arrangementer. Måske er du bidt af motionsløb? Måske vil du prøve at have et løbenummer på ryggen for første gang? Tjek vores løbeevents.

Løbeklub til nybegynder og erfaren

Kigger du misundeligt, når de store grupper af løbere kommer susende gennem byen eller parken? 

Du kan også blive en del af sammenholdet og få gevinsten af at være medlem af en løbeklub. Find løbeklub nær dig.

Bliv klog på løb

DGI og Dansk Atletik Forbund har i fællesskab Danmarks største udvalg af løbekurser. Find dit næste løbekursus her.

De to organisationer er gået sammen om Bevæg dig for livet - Løb, og samarbejdet er din garanti for kvalitet og høj faglighed.   

Vil du være løbetræner?

Bevæg dig livet - Løb tilbyder også en løbetræneruddannelse til dig, der er aktiv træner i klubben, eller som gerne vil være det. Tjek vores Løbetræneruddannelse og Temakurser for trænere.

Vil du med til vores næste arrangement? Se, hvornår vi holder næste løbekursus og løbeevent herunder, og find din nærmeste løbeklub.