Kampsport For Alle

Flere danskere skal få øjnene op for kampsport og kampkunst. Det er målet med kampagnen Kampsport For Alle, der er blevet til i et samarbejde mellem danske kampsportsforbund og DGI.

Jiu Jitsu vinterlejr junior

Gør din klub klar til uge 43

Vi vil gerne hjælpe din klub til at stå stærkt til uge 43, hvor kampagnen kulminerer. Du kan derfor deltage gratis på vores onlinekurser, hvor du kan lære mere om promovering på Facebook og "den gode modtagelse" af nye medlemmer. Vi har desuden udviklet et par guides, der gør jer i stand til at producere gode videoer og til at oprette en Facebookbegivenhed for jeres åbent-hus.

Tilmeld dig kurser

Online kommunikationskursus: din kampidrætsklub på sociale medier

Tag godt imod nye medlemmer

Guides

Sådan producerer I fede videoer der promover jeres klub

Sådan opretter du et Facebook-event til rekruttering af deltagere

Vis mere Vis mindre

Kampidræt har potentiale til at vokse sig større. Det mener vi bedst vi sikrer, ved at udbrede gode, positive historier fra klubber rundt omkring i landet. Og ved at vise mangfoldigheden ved idrætten. Vi skal sænke barrieren for nye medlemmer, og gøre op med eksisterende myter, der tegner et unuanceret billede af, hvad kampsport og kampkunst er for en størrelse.

Kampidræt er for alle; både store og små, unge og gamle. Alle skal have muligheden for at dyrke kampidræt uanset køn, etnicitet, alder og seksuel orientering.

Med kampagnen Kampsport For Alle viser vi styrkerne i kampidræt vha. åbent hus-arrangementer i kampidrætsklubber rundt omkring i Danmark, gode historier på bl.a. sociale medier, kurser m.m. Målet er, at nye medlemmer opdager alle de positive fordele der er ved at dyrke kampidræt, samtidig med at danske kampidrætsklubber bliver synlige i lokalmiljøet.

Tilmeld din klub her

Endelig kan du følge kampagnen på DGI's Facebook-side for Kampidræt, hvor du kan følge med i udviklingen inden for kampsport og kampkunst.

Interesseret i at vide mere?

Ring til udviklingskonsulent Sisse Rønne Lindsø på 9117 2064 eller send hende en mail på srl@dgi.dk.