Kampsport For Alle

Flere danskere skal få øjnene op for kampsport og kampkunst. Det er målet med Kampsport For Alle i uge 41. Og du er inviteret - både som klub og som deltager.

Kampidræt er for alle, både store og små, unge og gamle. Alle skal have muligheden for at dyrke kampidræt uanset køn, etnicitet, alder og seksuel orientering. Og det gælder også dig, dine venner, din kæreste, dit barn og alle andre.

 I uge 41 har du mulighed for at prøve kræfter med adskillige stilarter inden for kampidræt, når en masse danske kampsportsklubber åbner dørene og inviterer dig og resten af Danmark indenfor til prøvetræninger i bl.a. boksning, kick-boxing, brydning, kung fu, jiu jitsu, thaiboxing, karate, taekwondo og fægtning. Vi er stolte af at samarbejde med så mange gode danske klubber om at udbrede kendskabet til kampidræt i Danmark, og vi håber, at du har lyst til at deltage enten som ny eller erfaren udøver eller som arrangørklub.

Få hjælp til promovering af dit åbent hus-arrangement

Vi vil gerne hjælpe jer, så I står stærkt til uge 41, og så folk bliver opmærksomme på jeres åben hus-arrangement. Derfor har vi udviklet en guide, der gør jer i stand til at producere gode videoer plus en guide til at oprette en Facebookbegivenhed for jeres åbent-hus.

Gå på opdagelse i de mange åbent hus-arrangementer på Sjælland, Fyn og i Jylland på listen nedenfor. Du finder arrangementerne under Danmarks Motionsuge.

Følg også med på DGI's Facebook-side for Kampidræt, når vi frem imod uge 41 deler historier fra danske kampidrætsklubber, portrætter af folk i kampidræt og meget mere.

Har du spørgsmål som deltager eller klub?

Kontakt udviklingskonsulent Sisse Rønne Lindsø på 9117 2064 eller send hende en mail på srl@dgi.dk

En del af Danmarks motionsuge

Kampsport For Alle er en del af Danmarks Motionsuge i uge 41. Målet med Danmarks Motionsuge er at give alle danskere mulighed for at opleve alle de former for bevægelse, de ikke har prøvet før, og at de mærker det fællesskab, som danske idrætsforeninger byder på.

Find de aktiviteter og tilbud, du er interesseret i på linket herunder:

https://danmarksmotionsuge.dk/begivenheder/