Kom igang med bowls

Bowls er et sjovt og udfordrende spil, hvor alle kan være med uanset fysisk formåen.

Bowls er et spil, hvor målet er at rulle en skævt vægtet eller lidt asymmetrisk kugle, kaldet bowls, tættest på en noget mindre hvid eller gul kugle kaldet jack.

Det er hverken fysisk krævende eller svært at lære - men det svært at mestre, og der ligger mange sjove og udfordrende timer i spillet.

Bowls er blevet udtænkt som en mindre udgave af det store indendørs bowls, og er netop designet til at spilles i små haller, forsamlingshuse og gymnastiksale.

Formålet med spillet er at placere sin kugle tættere på Jack end modstanderne. Spillet spilles på et tæppe, der er ca. 13 meter langt og 2 meter bredt. De 8 kugler i 2 farver, oftest brun og sort, er ca. 10 centimeter i diameter. På midten af tæppet er der en forhindring, en centerblok, der skal spilles udenom. Tæppet er opmærket ens i begge ender, så der spilles frem og tilbage.

Alle bruger den samme slags kugler, dette fjerner behovet for, at spillerne selv skal købe udstyr, og gør det til en forholdsvis billig sport at tage op. Tæpperne er fremstillet, så de kan rulles og opbevares let. Alle kan deltage i spillet uanset alder og evt. handicap.

 

Mangler I hjælp til opstart?

Idrætsledelsen i DGI Bowls kommer gerne ud til jer og introducerer spillet. Vi kommer minimum 2 personer og vi medbringer spil.

Pris: 3 timer: 500 kr. + kørsel

Kontakt Karen Damborg for at høre mere.

Vi kan kun vise dig indholdet her, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger